Τα must have παπούτσια για τις διακοπές σου!

sss.jpg

Ετοιμάζεις βαλίτσα για διακοπές; Μη βιάζεσαι τόσο, πριν φύγεις κάνε μια στάση στα μαγαζιά και προμηθεύσου τα απόλυτα fashion παπούτσια αυτής της σεζόν! Βολικά, trendy, θηλυκά, ό,τι είδος παπουτσιού και να αναζητάς βρίσκεται εδώ και θα σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις το δικό σου match που θα φορέσεις στις διακοπές σου.

Πέδιλα

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι πέδιλα γυναικεία https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/pedila/ σε κάθε της ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή απόδραση. Είναι το ιδανικό παπούτσι το οποίο συνοδεύει ένα all day outfit και κρατάει ξεκούραστα τα πόδια σου, ενώ ταυτόχρονα δίνει ένα chic στοιχείο στο look σου. Απλά δερμάτινα πέδιλα σε αμέτρητες αποχρώσεις, πέδιλα με λουράκια στρας ή με χρυσές και ασημένιες λεπτομέρειες έχουν σχεδιαστεί για να εκφράσουν την feminine πλευρά σου και να γίνουν ο συνοδός σου σε κάθε έξοδο!

Πλατφόρμες

Αν αναζητάς ένα παπούτσι που θα σου δώσει ύψος αλλά και θα σου φανεί απόλυτα βολικό τρέξε αμέσως στα μαγαζιά γιατί οι πλατφόρμες επιστρέφουν στη μόδα και τραβάνε τα βλέμματα κάθε it girl! Πρόκειται για ένα ευέλικτο παπούτσι με πολυμορφικό χαρακτήρα μιας και μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις π.χ. σε ένα  beach party, σε ένα εστιατόριο, είτε σε μια περιήγηση στο προορισμό που έχεις επιλέξει. Ταιριάζει απόλυτα με φούστες και φορέματα αλλά φαίνεται εξίσου κομψό με ένα τζιν.

Μπαλαρίνες

Ανοίξε ένα οποιοδήποτε fashion περιοδικό και θα εκπλαγείς όταν θα δεις ότι το μεγαλύτερο trend αυτής της σεζόν στα παπούτσια είναι οι μπαλαρίνες. Όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας αλλά και τα μικρότερα brands έχουν δημιουργήσει μερικά από τα πιο σύγχρονα ζευγάρια που σίγουρα μόλις τα αντικρίσεις στις βιτρίνες θα θες να τα προσθέσεις στη δική σου γκαρνταρόμπα. Αναμφισβήτητα κάθε fashionista θα στρέψει το βλέμμα της πάνω στις μπαλαρίνες σου στις φετινές σου διακοπές αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο μιας και φοριούνται σε κάθε εποχή.

Kitten Heels

Ένα παπούτσι με πιο διαχρονικό χαρακτήρα που βρίσκεται και φέτος στο προσκήνιο είναι τα kitten heels. Είναι ένα alternative choice για όσους βρίσκουν το ύψος ενός κανονικού τακουνιού κουραστικό αλλά θέλουν να φορέσουν ένα chic παπούτσι στην βραδινή τους έξοδο.

Mules

Τα mules γυναικεία έχουν την ιδανική σιλουέτα και καταφέρνουν να ταιριάξουν με οποιοδήποτε outfit είτε πρόκειται για το αγαπημένο σου sundress, shorts ή τζιν. Στα μαγαζιά φέτος θα συναντήσεις την πιο ανανεωμένη και μοντέρνα εκδοχή των mules που υπάρχει για αυτό σκέψου έξυπνα και μην παραλείψεις να βρεις το ιδανικό ζευγάρι mules του γούστου σου.