Οδηγός στοιχήματος για τα Virtual Sports

Untitled-1.jpg

Η δημοτικότητα των Virtual Sports έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια δίνοντας έναν εντελώς διαφορετικό τόνο στις στοιχηματικές σας συνήθειες. Πρόκειται για μία συναρπαστική εμπειρία που έρχεται να απογειώσει το παιχνίδι σας και σε συνδυασμό με το stoixima live να δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για τα τυχερά παιχνίδια. Υπάρχουν όμως βασικά ερωτήματα που απασχολούν τους νέους κυρίως παίκτες. Πως μπορώ να παίξω Virtual Sports θα ρωτούσε ένας αρχάριος παίκτης ή αν πρόκειται για ασφαλή και αξιόπιστα παιχνίδια. Ο σύντομος οδηγός που παρουσιάζουμε παρακάτω ενδεχομένως να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν τα εικονικά αθλήματα ταιριάζουν στη δική σας ιδιοσυγκρασία.

Τι είναι τα Virtual Sports

Τα Virtual Sports είναι επί της ουσίας παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας που προσομοιάζουν αθλητικές αναμετρήσεις. Αυτά τα εικονικά αθλήματα έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, τις κούρσες σκύλων και αλόγων και φυσικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Σε όλα τα αθλήματα βρίσκουμε μεγάλο αριθμό παραλλαγών και φυσικά εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές παρόμοιες με αυτές που συναντάμε στο pre game στοίχημα ή το Live betting.

Στις ορισμένες στοιχηματικές πλατφόρμες θα βρείτε περιγραφές από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους που κάνουν ακόμα πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι σας. Τα εξαιρετικά γραφικά σας μεταφέρουν την αίσθηση ότι παρακολουθείτε πραγματικά αθλήματα. Τα εικονικά αθλήματα είναι διαθέσιμα 24/7 γεγονός που τα τοποθετεί ψηλά στη λίστα των επιλογών σας ειδικά αν ασχολείστε με τα τυχερά παιχνίδια τις νυχτερινές ώρες.

Πως θα παίξω στα Virtual Sports

Αν διατηρείτε λογαριασμό σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην χώρα μας μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα τα πονταρίσματά σας στα Virtual Sports. Επιλέξτε την κατηγορία Εικονικά Αθλήματα από τον κατάλογο των παιχνιδιών. Βρίσκεστε πλέον στη σελίδα των Virtual Sports όπου εμφανίζονται τα διαθέσιμα αθλήματα. Επιλέξτε σπορ και παραλλαγή παιχνιδιού για να ξεκινήσετε το παιχνίδι σας.

Η διάρκεια κάθε παιχνιδιού είναι σχετικά σύντομη. Με τις περισσότερες παραλλαγές να διαρκούν γύρω στα 3 λεπτά μπορεί κάποιος εύκολα να καταλάβει πως το ενδιαφέρον κορυφώνεται πολύ γρήγορα. Η σύντομη διάρκεια των αναμετρήσεων υποχρεώνει τους παίκτες σε μεγάλο αριθμό στοιχημάτων κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας. Μία επικίνδυνη συνθήκη κυρίως για αρχάριους παίκτες που δεν μπορούν εύκολα να διαχειριστούν το Bankroll τους. Τέλος να τονίσουμε πως οι αναμετρήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το χρονικό διάστημα που έχετε στη διάθεσή σας για να τοποθετήσετε ένα ποντάρισμα είναι πολύ μικρό. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση προκειμένου να τοποθετούν έγκαιρα τα στοιχήματα τους και να μην μένουν εκτός παιχνιδιού.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία στα Virtual Sports

Τα εικονικά αθλήματα μπορεί να διαθέτουν ένα πολύ ρεαλιστικό game play όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε πως πρόκειται για τυχερά παιχνίδια όπου το αποτέλεσμα είναι προϊόν γεννήτριας τυχαίων αριθμών. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίζετε όπως τα φρουτάκια για παράδειγμα και να προσαρμόζετε ανάλογα την στρατηγική σας.

Φυσικά οι γεννήτριες τυχαίων αριθμών χρησιμοποιούν περίπλοκους αλγόριθμους και το αποτέλεσμά τους είναι σχεδόν αδύνατο να προβλεφθεί. Αυτό κάνει εξαιρετικά ασφαλές το παιχνίδι σας όσον αφορά την τυχαιότητα που προκύπτουν τα αποτελέσματα. Οι αποδόσεις προσαρμόζονται ανάλογα σε κάθε αναμέτρηση καθώς δεν υπάρχει αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Στρατηγική και Συστήματα στα Virtual Sports

Αναφέραμε παραπάνω πως τα εικονικά αθλήματα συμπεριφέρονται ως τυχερά παιχνίδια και στηρίζουν τα αποτελέσματά τους σε γεννήτριες τυχαίων αριθμών. Επομένως η στρατηγική σας παίζει σημαντικό ρόλο κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του ταμείου σας και τον τρόπο που τοποθετείτε τα πονταρίσματά σας. Εδώ ίσως να αξίζει περισσότερο να κυνηγήσετε τις μεγάλες αποδόσεις των αουτσάιντερ καθώς δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθούν στο τέλος της αναμέτρησης.

Διατηρήστε σταθερό το μέγεθος των στοιχημάτων σας για να παραμείνετε στο παιχνίδι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο αριθμός των πονταρισμάτων είναι μεγάλος και μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε λάθη που θα σας στοιχήσουν σε χρήμα και διάθεση. Μην επιχειρήσετε να ρεφάρετε απώλειες αυξάνοντας το ποντάρισμά σας. Οι μηχανές τυχαίων αριθμών δεν καταλαβαίνουν από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.