Γλώσσες με σάλτσα μανταρινιού

images_1172017_2_Γλώσσες-με-σάλτσα-μανταρινιού.jpg

Υλικά

    Φιλέτα γλώσσας 7 φιλέτα    
    Πορτοκάλια 2, το χυμό τους    
    Χυμός μανταρινιού 1/2 ποτήρι    
    Βούτυρο 100 γρ    
    Αλάτι – πιπέρι
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές της σούπας    

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα ψάρια. Λιώνουμε στο τηγάνι το μισό βούτυρο και τηγανίζουμε τα ψάρια και τα βγάζουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το υπόλοιπο βούτυρο και το αλεύρι μέχρι να ενωθούν και το βάζουμε μέσα στο βούτυρο που έχουμε τηγανίσει το ψάρι. Προσθέτουμε και τους χυμούς και αφήνουμε να πάρει μια βράση και μετά συμπληρώνουμε τα τηγανισμένα ψάρια. Τα αφήνουμε για 5 λεπτά να πάρουν μια βράση μαζί και είναι έτοιμα για φάγωμα.

Πηγή : https://www.chefoulis.gr/