Ρολό καταϊφι με σπανάκι

images_752017_2_rolo-kantaifi-me-spanaki-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Σπανάκι 500 γρ φρέσκο    
    Καταϊφι 300 γρ    
    Μετσοβόνε ή άλλο τυρί καπνιστό 200 γρ    
    Σκόρδο 2 σκελίδες    
    Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού    
    Πάπρικα – πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Αλάτι
    Άνηθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο    
    Ντομάτα φρέσκια 1 τεμ ψιλοκομμένη ξεφλουδισμένη    

http://www.chefoulis.gr/</a></p>”