Αγαπημένο μου jean!

images_2652017_2_Hannah-0393.jpg

Το τζην είναι το απόλυτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας! Ένα τζην που μας κολακεύει μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ σε αμέτρητους συνδυασμούς από casual, σπορ μέχρι και glam βραδινό look αλλάζοντας μπλούζες, αξεσουάρ και παπούτσια.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να επιλέξεις το σωστό στυλ που θα κολακεύει το δικό σου σωματότυπο.

Στην επόμενή σου αγορά ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό για να βρεις το τζην που θα σου ταιριάζει γάντι!

Ανοιχτοί γοφοί: Λεπτή μέση και μερικά περιττά κιλά στην περιοχή των γοφών είναι ο κύριος σωματότυπος των Ελληνίδων. Για να κάνετε τους γοφούς σας να φαίνονται μικρότεροι, προτιμήστε τα σκουρόχρωμα τζην με ελαφριά καμπάνα. Αυτά θα βοηθήσουν να εμφανίζεται μικρότερο το κάτω μέρος του σώματός σας. Το κλειδί για να δείχνουν τα τζην σας ιδανικά είναι να έχουν όσον το δυνατόν γίνεται περισσότερο μάκρος.

Για πόδια ψηλά και λεπτά : Ο στόχος σας πρέπει να είναι να αναδείξετε τις καμπύλες σας. Για να το πετύχετε αυτό φορέστε τζην σε γραμμή σωλήνα αλλά φροντίστε να μην είναι υπερβολικά στενό επάνω σας επειδή θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται υπερβολικά λεπτά. Επίσης αποφύγετε και τα πολύ φαρδιά επειδή έτσι δημιουργείται έντονα η αίσθηση της ασυμμετρίας με το πάνω μέρος του σώματος. Τα ελαφρά εφαρμοστά είναι η καλύτερή σας επιλογή.

Για μικροκαμωμένες: Ο κύριος σκοπός είναι να δώσετε στο σώμα σας την αίσθηση του ύψους. Για να το πετύχετε προτιμήστε τα παντελόνια σε ίσια γραμμή. Τα ελαστικά σε ευθεία γραμμή τζην είναι ιδανικά. Τα χαμηλοκάβαλα και τα εφαρμοστά είναι επίσης αποδεκτά. Για να δώσετε στα πόδια σας ακόμα περισσότερο ύψος διαλέξτε πολύ μακριά παντελόνια και φορέστε τακούνι. Αποφύγετε τα πολύ φαρδιά τζην γιατί δεν θα βοηθήσουν στη συμμετρία του σώματός σας.

Σώμα χωρίς καμπύλες: Προτιμήστε τζην τύπου σωλήνα και πολύ στενά. Έτσι θα τονιστεί η περιοχή γοφών και γλουτών. Τα τζην σε ευθεία γραμμή που ανοίγουν μετά σε καμπάνα (boot cut) θα σας κολακεύψουν στους γλουτούς χωρίς να δώσουν την κλασική γραμμή που δίνουν τα ψηλοκάβαλα παντελόνια.

Γεμάτοι/παχουλοί γλουτοί: προσοχή στις τσέπες που βρίσκονται ψηλά στον καβάλο. Θα τονίσουν την περιοχή ακόμα περισσότερο! Προτιμήστε οι πίσω τσέπες να βρίσκονται όσο γίνεται πιο χαμηλά. Χαμηλοκάβαλα με ελαφρά καμπάνα εξισορροπούν την εικόνα σας δίνοντας την εντύπωση μικρότερων γλουτών.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr