Φιναλίστ καλλιστείων αποκαλύπτει πώς νίκησε την ακμή

images_242017_vitamini-d.jpg

Μια υποψήφια σε διαγωνισμό ομορφιάς χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram για να μοιραστεί το μοναδικό πράγμα που τη βοήθησε να καθαρίσει το πρόσωπό της από την επιθετική ακμή που την ταλαιπωρούσε επί χρόνια.

Αν και είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα περιποίησης της επιδερμίδας που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, αυτό δεν αναιρεί το πόσο εξουθενωτική ψυχολογικά μπορεί να είναι η ακμή – κάτι που η Rachel Crawley γνωρίζει πολύ καλά.

Για χρόνια, προσπαθούσε να μένει μακριά από την προσοχή των συνομηλίκων της, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που δεχόταν την αυστηρή κριτική και τα κακόβουλα πειράγματα για τη σοβαρή κατάσταση του δέρματός της. Παρά το γεγονός ότι την πλησίασαν για να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, όταν ήταν σε ηλικία 18 ετών, η Crawley απέρριψε την πρόταση, εξαιτίας της ανασφάλειας που ένιωθε λόγω του προβλήματος της επιδερμίδας της.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, όμως, η 22χρονη αποδέχεται το πρόβλημά της και καταγράφει το ταξίδι περιποίησης της επιδερμίδας της στο Instagram, με κάποιες ιδιαίτερα δραματικές «πριν και μετά» φωτογραφίες.

Αφού δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί με τον κόσμο τη μάχη της με την ακμή, η Crawley έθεσε ως στόχο να αποδείξει ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπονται, ανεβάζοντας μια σειρά από selfies χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή επεξεργασίας.

Ωστόσο, σε μερικές από τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις της, η επιδερμίδα της Crawley έχει καθαρίσει σημαντικά. Ο λόγος, όπως υποστηρίζει η ίδια, είναι μία απλή αλλαγή στην καθημερινή της διατροφή.

Μετά από συστηματικό πειραματισμό για τη λήψη συγκεκριμένων τροφίμων στη διατροφή της, η Crawley διαπίστωσε ότι η ζάχαρη και οι υδατάνθρακες φαίνεται να είναι οι κύριοι ένοχοι για τις επιθετικές εξάρσεις της ακμής της.

«Μόνο για περίπου τρεις ημέρες σταμάτησα να τρώω αυτά τα τρόφιμα και αύξησα την πρόσληψη λιπαρών (υγιεινά λίπη) και μαντέψτε; Δεν υπάρχει νέα έξαρση!», γράφει. «Δεν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή. Χορτοφαγική διατροφή με βάση υψηλής περιεκτικότητας φυτικά λιπαρά (τίποτα επεξεργασμένο). Αληθινά, ολόκληρα τρόφιμα και φυσική, ελάχιστη καθημερινή φροντίδας δέρματος.»

Τώρα που έχει περάσει σε μια αυστηρά χορτοφαγική διατροφή, το δέρμα της Crawley έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά, όπως και η αυτοπεποίθησή της: είναι πλέον φιναλίστ στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Preston 2017.

Πηγή : http://www.iatrikanews.gr/