Σαλάτα του σεφ

images_422017_salata-chef.jpg

Υλικά

    Μαρούλι 1    
    Ντομάτες 1 μεγάλη    
    Αγγούρι 1/2    
    Ζαμπόν 100 γρ (σε κυβάκια)    
    Τυρί γκούντα 100 γρ (σε κυβάκια)    
    Αυγά 2 βρασμένα σφιχτά    

Για την σος

    Μαγιονέζα 1 φλυτζάνι τσαγιού    
    Κέτσαπ 2 κουταλιές σούπας    
    Ταμπάσκο 3 σταγονίτσες    

Ετέλεση

Πλένουμε πολύ καλά το μαρούλι και το ψιλοκόβουμε .Το αδειάζουμε σε μιά μεγάλη σαλατιέρα και ρίχνουμε μέσα την ντομάτα που έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια και το αγγούρι το οποίο έχουμε καθαρίσει και κόψει με τον  ίδιο τρόπο. Αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε σε κυβάκια το ζαμπόν και το τυρί και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα. Σε ένα άλλο μπόλ ανακατεύουμε τα υλικά για την σος και περιχύνουμε την σαλάτα μας. Κόβουμε τα αυγά που έχουμε βράσει στα 4 και στολίζουμε την σαλάτα μας.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/