images_2122017_2_kebab.jpg

Υλικά

    Κιμάς μοσχαρίσιος 800 γρ    
    Κιμάς αρνήσιος 200 γρ    
    Κρεμμύδι ξερό 2 τεμ. μέτρια    
    Νερό 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Μαιντανός ψιλοκομμένος 2 κουταλιές της σούπας    
    Πιπεριά Φλωρίνης 1 τεμ. καθαρισμένη και ψιλοκομμένη    
    Πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Αλάτι
    Πατάτα τριμμένη 1 τεμ.    

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον κιμά, τρίβουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε ελαιόλαδο, το νερό, την τριμμένη καθαρισμένη πατάτα, την ψιλοκομμένη πιπεριά ,τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την πάπρικα και το αλάτι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα και τα πλάθουμε σε ρολάκια. Σε λαδωμένο ταψί τα ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Μπορούν να σερβιριστούν πάνω σε πιτάκια.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/