
Υλικά
    Λάχανο 1/2 τριμμένο    
    Καρότα 3 τριμμένα    
    Ραπανάκια 3 τριμμένα    
    Αγγουράκια τουρσί 4 τριμμένα    
    Σέλινο 1/2 φλυντζάνι του καφέ ψιλοκομμένο    
    Μαγιονέζα 1 κούπα    
    Κέτσαπ 1 κουταλιά της σούπας    
    Ξύδι 1 κουταλιά της σούπας    
    Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα λαχανικά μας και τα τρίβουμε στον τρίφτη , τα αλατίζουμε λίγο και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να βγάλουν τα υγρά τους . Σε ένα γυάλινο μπολ βάζουμε την μαγιονέζα , την κέτσαπ , το ξύδι και το αλάτι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα λαχανικά μας. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις τους.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/
