images_23122016_how-do-you-put-on-lipstick.jpg

7 συμβουλές για τέλεια χείλη

1. Βρες την ιδανική ροζ απόχρωση για σένα
Δεν ξέρεις ποιο ροζ κραγιόν είναι το πιο κολακευτικό για εσένα; Απλά χαμογέλα! Η ιδανική απόχρωση για εσένα, είναι αυτή που έχουν τα ούλα σου και όχι πιο ανοιχτή.

2. «Σβήσε» το φυσικό χρώμα των χειλιών σου
Για να βγει ακριβώς η απόχρωση του κραγιόν που επέλεξες ίδια πάνω στα χείλη σου, θα πρέπει αρχικά να «σβήσεις» το φυσικό τους χρώμα, χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα φον ντε τεν και απλώνοντας καλά πάνω σε όλη την επιφάνειά τους. Έτσι θα έχεις δημιουργήσει έναν ουδέτερο καμβά, επιτρέποντας στο χρώμα να βγει ακριβώς όπως το βλέπεις στη συσκευασία.

3. Για να επιτύχεις τέλειο nude χρώμα στα χείλη, άπλωσε πούδρα
Αρχικά άπλωσε στα χείλη λίγη απαλή, ροζ πούδρα και στη συνέχεια για να δημιουργήσεις ματ εφέ, άπλωσε μερικές πινελιές διάφανης πούδρας. Την παραπάνω τεχνική έχει εφαρμόσει και η celebrity make up artist, Robin Fredriksz, στη Drew Barrymore.

4. Ταμπόναρε με μία χαρτοπετσέτα
Ακόμα ένας τρόπος για να χαρίσεις διάρκεια στο αποτέλεσμα. Εφάρμοσε την πρώτη στρώση κραγιόν, στη συνέχεια δίπλωσε μία χαρτοπετσέτα και πίεσε απαλά τα χείλη σου πάνω της με ταμποναριστές κινήσεις και επανάλαβε τη διαδικασία. Το χρώμα θα βγει πιο φυσικό και θα παραμείνει σταθερό.

5. Χάρισε σταθερότητα στο χρώμα.
Για να παραμείνει αναλλοίωτο για ώρα το κραγιόν πάνω στα χείλη σου, αρχικά κάνε το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών σε φυσική απόχρωση και στη συνέχεια γέμισε το εσωτερικό τους με αυτό. Τέλος, εφάρμοσε το κραγιόν. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για πολύ περισσότερο.

6. Δημιούργησε το δικό σου χρώμα.
«Μεταμόρφωσε» το χρώμα του κραγιόν σου σε μία καινούργια, ιριδίζουσα απόχρωση. Απλά άπλωσε από πάνω λίγες πινελιές από χρυσό γκλος και αμέσως τα χείλη σου θα αποκτήσουν μία ιριδίζουσα, ζεστή απόχρωση.

7. Διαμόρφωσε το σχήμα των χειλιών σου χωρίς μολύβι.
Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις μολύβι, για να αποκτήσεις το «εφέ» των καλοσχηματισμένων χειλιών. Απλά άπλωσε ελάχιστο κονσήλερ στο κέντρο των πάνω χειλιών και σβήσε καλά. .

 

Πηγή : http://www.nutrimed.gr