Παγωτό nutella

images_14122016_2_pagoto-nutella-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Κρέμα γάλακτος 250 γρ    
    Σοκολατούχο γάλα 300 γρ    
    Nutella 6 κουταλιές σούπας γεμάτες    
    Κακάο 1 κουτάλι σούπας    
    Μπισκοτάκια για διακόσμηση    

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε λίγο την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας,ανακατεύουμε καλά, το αδειάζουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη. Κάθε 60 λεπτά το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ. Αυτό το επαναλαμβάνουμε 4 φορές. Αφήνουμε το παγωτό μας όλη νύχτα στην κατάψυξη και είναι έτοιμο να το σερβίρουμε σε ποτήρι παγωτού με σοκολατένια μπισκοτάκια.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/