Κοντά μαλλιά που κολακεύουν

images_21122016_2_short-hair-styles-for-thin-hair-4.jpg

Είσαι έτοιμη να προχωρήσεις σε μια γενναία ανα-κατά-δια-μεταμόρφωση και έχεις πάρει απόφαση ότι θα εξετάσεις όλες τις εναλλακτικές. Μην παραλείψεις να εξετάσεις τον ενδεχόμενο να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά και να αφήσεις γοητευτικές αφέλειες. Είναι πολύ hot τάση στη μόδα των μαλλιών και επιπλέον τα κοντά μαλλιά θέλουν λιγότερο χρόνο για styling, δίνοντάς σου τη δυνατότητα με λίγες μόνο κινήσεις να πετύχεις διαφορετικά look.

Τις τρέσες που κρύβεις στο συρτάρι σου, θα πρέπει να φροντίσεις να τις διατηρήσεις σε άριστη κατάσταση (για όταν θα τις ξαναχρειαστείς) με καλή ενυδάτωση και τακτικό τριμάρισμα.

Αποφάσισε πόσο κοντά θέλεις να τα κόψεις, βρες το κούρεμα που θα σου ταιριάζει μέσα από δεκάδες προτάσεις και ετοιμάσου να αλλάξεις όψη, διάθεση και να στείλεις μακριά την μονοτονία. Η συμβουλή ενός πεπειραμένου hair stylist ίσως είναι απαραίτητη, μπορείς όμως να κάνεις και μόνη σου δοκιμές στον καθρέφτη με τα χέρια σου κρύβοντας και αποκαλύπτοντας τα μαλλιά σου και κάνοντας virtual κουρέματα. Μην ξεχνάς ότι το να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου, είναι μια γενναία απόφαση και πρέπει να είσαι σίγουρη ότι το θες. Από την άλλη υπάρχουν άπειρα στιλ σε κοντά μαλλιά και σίγουρα κάποιο θα σου ταιριάζει.

Αποφάσισε αν θες να προσθέσεις στρογγυλάδα στα χαρακτηριστικά σου ή αν θες να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει μακρόστενο επέλεξε ένα κούρεμα με μύτες. Και τα δύο μπορούν να επιτευχθούν με κοντά κουρέματα. Τα στρογγυλά κουρέματα προσφέρουν ένα σούπερ μοντέρνο έως «φουτουριστικό» στιλ. Από την άλλη, τα κουρέματα με μύτες σε κάνουν να δείχνεις πιο χαλαρή και άνετη.

Εμπιστεύσου τον κομμωτή σου και άστον να εφαρμόσει συνδυαστικά διάφορες τεχνικές κουρέματος. Ξυρισμένα σημεία, μαζί με τούφες κουρεμένες σε μύτες και όμορφες αφέλειες, όλα μαζί προσθέτουν στιλ και μοναδικότητα στο κοντό σου κούρεμα. Δώσε έμφαση στα μήλα του προσώπου σου με τα μαλλιά σου σ’ αυτό το ύψος να αγκαλιάζουν το πρόσωπο και άφησε μακρύτερες τούφες στην κορυφή για να μπορείς να δοκιμάζεις διαφορετικά στιλ και χτενίσματα. Και μην ξεχνάς… να επισκέπτεσαι τακτικά το κομμωτήριο για μικροδιορθώσεις που θα κάνουν το χτένισμά σου να δείχνει πάντα άψογο.ω

Πηγή : http://www.nutrimed.gr