Μπισκότα γεμιστά με μαρμελάδα ή nutella

images_0aaa1aabbabbiskotama.jpg

Υλικά

    Μαργαρίνη 400 γρ    
    Ζάχαρη άχνη 12 φλυτζάνια του ελληνικού καφέ    
    Φαρίνα 2 πακέτα των 500γρ
    Βανίλιες 2 τεμ    
    Αυγά 4-6
    Κονιάκ 1 ποτηράκι    
    Αλάτι 1 πρέζα  

 

Εκτέλεση

Χτυπάμε την μαργαρίνη στο μίξερ μέχρι να  ασπρίσει. Ρίχνουμε την ζάχαρη, τα αυγά, τις βανίλιες, το κονιάκ, το αλάτι και το αλεύρι σιγά-σιγά και όλα τα υλικά τα ζυμώνουμε καλά (μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας). Μετά φτιάχνουμε την ζύμη σε διάφορα σχέδια, είτε με τα χέρια μας, είτε με κουπάτ μπισκότων (τα σχέδια που θα φτιάξουμε πρέπει να είναι διπλά ωστέ να γίνουν ζευγάρι μετά). Τα βάζουμε σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Όταν κρυώσουν βάζουμε την μαρμελάδα ή την nutella σε κάθε μπισκότων και τα σκεπάζουμε με το ταίρι τους.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/