Κρεμμυδοκεφτέδες

images_0aaaaaa1aabbakremido.jpg

Υλικά

    Κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ματσάκι    
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει για να γίνει πηκτός χυλός    
    Φέτα θρυμματισμένη 300 γρ    
    Φρέσκο δυόσμο 3-4 κλωναράκια    
    Άνιθο
    Σόδα 1 κουτάκι 330 ml    
    Μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλάκι του γλυκού    
    Αυγό 1    
    Γάλα φρέσκο 1/2 κούπα    
    Αλάτι
    Πιπέρι
    Ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα ψιλοκόβουμε.Σε ένα μπολ  έχουμε ανακατέψει το γάλα, το αυγό, το μπέικιν πάουντερ, την σόδα, τον ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο και τον άνιθο.Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το τριμμένο τυρί και ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να γίνει ένας πηκτός χυλός .Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο ηλιέλαιο και μ’ ένα κουτάλι βάζουμε  χυλό στο τηγάνι.Τα τηγανίζουμε 3-4 λεπτά από κάθε μεριά μέχρι να χρυσαφίσουν!

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/