Στυλιστικά tips για να δείχνετε ψηλότερη

images_0aaaaaaa2aheight.jpg

Ρίγες. Ενώ οι οριζόντιες ρίγες στα ρούχα παχαίνουν, οι κάθετες όχι μόνο αδυνατίζουν αλλά δίνουν την εντύπωση μια ψηλότερης σιλουέτας.

Τα prints. Τα εμπριμέ υφάσματα πολλές φορές κρύβουν παγίδες. Το σωστό όμως ύφασμα μπορεί να φανεί σωτήριο. Για να χαρίσετε επιπλέον ύψος στο σώμα σας επιλέξτε υφάσματα με μικρά σχέδια που δίνουν την αίσθηση τους μάκρους και φαίνεται να ξεκινούν από το πάνω μέρος του ρούχου και να καταλήγουν στο κάτω.

Το ντεκολτέ. Δώστε λίγο προσοχή στο κόψιμο του ντεκολτέ. Το V και το κυκλικό ντεκολτέ δίνουν την ψευδαίσθηση του μάκρους πολύ περισσότερο από τα κλειστά. Μπορείτε να καλύψετε το στέρνο σας μ’ ένα κολιέ χωρίς να χαλάσετε το αποτέλεσμα.

Το σωστό μήκος.  Αν διαθέτετε καλλίγραμμα πόδια δείξτε τα και ‘ψηλώστε’. Διαφορετικά το σωστό ύψος είναι αυτό που καταλήγει ακριβώς πάνω από το ύψος του γόνατου.

Oversizedρούχα. Τα πολύ φαρδιά και μακριά ρούχα δεν βοηθούν καθόλου. Αν θέλετε να φορέσετε ένα φαρδύ ρούχο καλό θα είναι να βάλετε μια λεπτή ζώνη έτσι ώστε να χωρίστε σε 2 μέρη το σώμα σας και να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr