Ποιο τζιν σου ταιριάζει;

images_0aaaaaaa1ajean.jpg

H άνοιξη είναι η εποχή που το τζιν ύφασμα και ειδικά τα τζιν παντελόνια έχουν την τιμητική τους. Πώς θα διαλέξεις όμως το τζιν που ταιριάζει στο σώμα σου;

Αν είσαι ψηλή και με αθλητικό σώμα, σου ταιριάζουν όλα τα είδη τζιν από το skinny μέχρι το κολάν τζιν. Για πιο κλασικό και στυλάτο λουκ, προτίμησε ένα flare τζιν που είναι πάντα στη μόδα και συνδυάζεται με όλα τα μπλουζάκια και πουκάμισα.

Αν είσαι γεματούλα, ειδικά στις γλουτούς, απόφυγε τα χαμηλοκάβαλα τζιν και επένδυσε σε ένα ψηλόμεσο τζιν με κόψιμο bootcut που θα πάρει το βλέμμα από τους τροφαντούς γλουτούς σου και θα σε δείξει πιο ψηλή.

Αν έχεις κοιλίτσα, διάλεξε ένα μεσαίου ύψους σε boyfriend κόψιμο που θα συνδιάσεις με αθλητικό τοπ που θα καλύπτει την κοιλίτσα σου.

Σώμα αγοριού; Απόφυγε τα boyfriend τζιν που εντείνουν το πρόβλημα και λάτρεψε τα skinny jeans που θα φέρουν στην επιφάνεια τις καμπύλες που δεν έχεις!

Αν έχεις ψηλά πόδια, το παντελόνι καμπάνα σου πάει γάντι και σε κολακεύει χωρίς να δείχνεις σαν ξυλάγγουρο.

Αν είσαι μικροκαμωμένη, ένα straight τζιν θα δώσει άμεσα την εντύπωση πως είσαι πιο ψηλή. Αν πάλι είσαι αρκετά κοντούλα, το τζιν καμπάνα δεν θα σε κολακεύσει. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα τζιν με φερμουάρ στα μπατζάκια που θα σταματά στους αστραγάλους.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr