Γεμιστά σοκολατένια μπισκότα

images_0aaaaaagemista.jpg

Υλικά για 25 μπισκότα

200 γρ βούτυρο αγελάδας(σε θερμοκρασία δωματίου)

1 κούπα ζάχαρη

450γρ αλεύρι(μπορεί και παραπάνω, πρέπει να πλάθεται η ζύμη)

3 κ.σ. κακάο

1 αυγό

1 κ.γ. κοφτό μπέικιν πάουντερ

200γρ λευκή σοκολάτα

βανίλια

Εκτέλεση

1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσουν.

2. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα.

3. Αργά αργά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά . Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και μόλις σφίξει η ζύμη την χωρίζουμε σε δυο μέρη. Την βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.

4. Το κάθε μέρος το ανοίγουμε με τον πλάστη σε λετπό φύλλο.

Παίρνουμε το κουπατ σε σχήμα καρδιάς από την silikomart και σχηματίζουμε τα μπισκότα.

Πηγή : Νίκη Χρήστου
http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/