Χοιρινή τηγανιά

images_0aaaaxoir.JPG

Υλικά

1 κιλό χοιρινή τηγανιά

3 κ.γλυκού μουστάρδα

1 φλ. κρασιού λευκό κρασί

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

θυμάρι

ρίγανη

λάδι

λεμόνι

Εκτέλεση

1.Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά το κρέας.

2.Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και προσθέτουμε το κρέας, μετά από 5 λεπτά  βάζουμε το  λευκό κρασί και όταν εξατμιστεί τοποθετούμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

3.Χαμηλώνουμε τη φωτιά,τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Πηγή : http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/

Νίκη Χρήστου