
Υλικά
200 γρ βουτυρο(σε θερμοκρασία δωματίου)
200γρ καστανή ζάχαρη
400γρ αλεύρι
2 κ.σ. κακάο
1 αυγό
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ σταγόνες σοκολάτας
100γρ καρύδια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσουν.
2. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα.
3. Αργά αργά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά .
4. Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολα, παίρνουμε με ένα κουτάλι από την ζύμη και το αφήνουμε πάνω στην λαδόκολλα σε ακανόνιστο σχήμα.
6. Τα ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Πηγή : Νίκη Χρήστου
http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/