Σφολιατίνια με τυρί

images_sfoliatinia-me-tyri-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Σφολιάτα 400 γρ    
    Κεφαλογραβιέρα 200 γρ τριμμένη    
    Αυγό 1 χτυπημένο    
    Σουσάμι άσπρο για πασπάλισμα    

Εκτέλεση

Ανοίγουμε την σφολιάτα μας, την αλείφουμε με το αυγό, πασπαλίζουμε με το τυρί και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και τα στρίβουμε με το χέρι ελαφρώς. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στην οποία απλώσαμε λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 10 – 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα (ανάλογα τον φούρνο μας) μέχρι να ροδίσουν και είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/