Κολιοί τηγανητοί

images_kolioi-tiganitoi-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Κολιοί 8 τεμ    
    Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα    
    Αλάτι
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα    

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τους κολιούς, κόβουμε τα κεφάλια τους , τους χαράζουμε και από τις δυο πλευρές, τους πλένουμε, τους αλατίζουμε και τους αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν.Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, αλευρώνουμε καλά τα ψάρια μας και τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές τους. Σερβίρουμε σε πιατέλα, αλατίζουμε ξανά και είναι έτοιμοι (μπορούμε να ρίξουμε και λίγο λεμονάκι από πάνω για όποιον θέλει).

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/