Υλικά
Αρακάς 1 κιλό
Αρνί 500 γρ σε μικρές μερίδες
Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας
Κρεμμύδια ξερά 2 μικρά ψιλοκομμένα
Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 -3 ψιλοκομμένα
Άνηθος 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος
Αλάτι – πιπέρι
Νερό 1 1/2 ποτήρι περίπου
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια μας (φρέσκα και ξερά). Τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα που βάλαμε το βούτυρο να λιώσει. Προσθέτουμε και το αρνάκι μας σε μικρές μερίδες και το σοτάρουμε από όλες τις μεριές μέχρι να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε τον αρακά,το αλάτι,το πιπέρι,το νεράκι και τέλος τον ψιλοκομμένο άνηθο και αφήνουμε να ψηθεί για 40 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/