Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από… λουκανικοπιτάκια!

images_12308911_10153837825504455_1328449329_n.jpg

Ψάχνεις ιδέες για να εντυπωσιάσεις τους φίλους και τους καλεσμένους σου τις γιορτινές ημέρες, αλλά δεν έχεις και πολύ χρόνο να ασχοληθείς…

Αυτό το στεφάνι από λουκανικοπιτάκια δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο για να γίνει, αλλά είναι άκρως εντυπωσιακό!!! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τα λουκανικοπιτάκια σου σε κύκλο, ακουμπώντας το ένα πάνω στο άλλο πάνω στο ταψί που θα τα ψήσεις! Όσο ψήνονται και φουσκώνουν θα κολλήσουν το ένα πάνω στο άλλο δημιουργώντας τελικά αυτό το εντυπωσιακό στεφάνι! Μια κόκκινη κορδέλα (η οποία αν θες να τρώγεται μπορείς να την κάνεις από μια κόκκινη πιπεριά όπως στη φωτογραφία) θα συμπληρώσει άψογα το εντυπωσιακό πιάτο! Χρειάζεται λίγο προσοχή κατά τη μεταφορά του στεφανιού από το ταψί στην πιατέλα που θα σερβιριστεί, γι αυτό φρόντισε να κάνεις το στεφάνι σου σχετικά μικρό ώστε να μην σπάσει εύκολα (και να χωράει στην παιτέλα σου!). 

Tip! Αν χρησιμοποιήσεις κατεψυγμένα λουκανικοπιτάκια θα πρέπει να τα αφήσεις να ξεπαγώσουν καλά ώστε να μπορέσεις να τα στήσεις κοντά το ένα στο άλλο και να κολλήσει η ζύμη τους!

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr