Η πούδρα σώζει! 7 τρόποι να τη χρησιμοποιείς

images_22_powder.jpg

Η πούδρα δε μπορεί μόνο να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σου και να σε γλυτώσει από τις γυαλάδες. Μάθε 7 διαφορετικούς τρόπους να τη χρησιμοποιείς και θα καταλάβεις γιατί όλες οι κοκέτες δεν πάνε πουθενά χωρίς την πούδρα τους!

Σταθεροποιεί το κραγιόν σου
Ακύρωσε τις τάσεις φυγής που έχει το κραγιόν σου και γλύτωσε από την ξηρότητα που προκαλούν τα περισσότερα longlasting κραγιόν μόνο με λίγη πούδρα. Πώς; Αφού βάλεις το αγαπημένο σου κραγιόν, βγάλε κάποια ποσότητα «φιλώντας» ένα χαρτομάντιλο και πέρνα με ένα πινέλο λίγη πούδρα στα χείλη σου. Επανέλαβε τη διαδικασία (κραγιόν, χαρτομάντιλο, πούδρα) άλλη μία φορά και μετά βάλε λίγο κραγιόν ακόμα. Θα μείνει στη θέση σου πολλές – πολλές ώρες!    

Διορθώνει το ρουζ σου
Συμβαίνει σε όλες μας – και μάλιστα συχνά- να το παρακάνουμε με το ρουζ. Το κακό είναι πως όταν προσπαθούμε να απομακρύνουμε την επιπλέον ποσότητα δημιουργούμε ανομοιομορφίες και στάμπες στο πρόσωπό μας. Μπορείς να αποφύγεις αυτό το αποτέλεσμα απλώς χρησιμοποιώντας την πούδρα σου. Απομάκρυνε απαλά το πολύ ρουζ με ένα κομμάτι βαμβάκι και πέρνα μία ελαφριά στρώση πούδρας σε όλο σου το πρόσωπο. Τέλειο το μακιγιάζ!

Φρεσκάρει τα λιπαρά μαλλιά σου χωρίς να τα λούσεις
Προέκυψε σημαντικό ραντεβού και εσύ δεν έχεις προλάβει να λουστείς; Η πούδρα σου είναι η λύση. Άπλωσε μέτρια ποσότητα στις ρίζες των μαλλιών σου και τρίψε τα με τα δάχτυλά σου. Δε θα πιστεύεις στα μάτια σου.
Συμβουλή: Αν η πούδρα σου είναι σε μορφή που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου, μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας παιδικό ταλκ.

Βοηθά το μακιγιάζ να διαρκέσει περισσότερο
Το μακιγιάζ σου θα διατηρηθεί πολύ περισσότερο αν μετά την ενυδατική σου και πριν το μέικ απ περάσεις στο πρόσωπό σου μία λεπτή στρώση της πούδρας σου.  Προσοχή: είναι σημαντικό να είναι λεπτή η στρώση διαφορετικά το αποτέλεσμα δε θα είναι καθόλου κολακευτικό.
Και κάτι ακόμα: Μία λεπτή στρώση πούδρας στα βλάφαρα και τις βλεφαρίδες μπορεί σίγουρα να κρατήσει στη θέση τους για περισσότερη ώρα το μολύβι ή το eyeliner!

πηγή: helloladies.gr