Κολοκυθάκια γιαχνί

images_3_kolokithakia-giaxni.jpg

Υλικά

1 κιλό κολοκυθάκια 
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο 
2 ντομάτες 
1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
Μαϊντανός 1 ματσάκι
1 ματσάκι άνιθος
Αλάτι -πιπέρι
Νερό

Εκτέλεση 

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε ροδέλες, στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα .Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το αφήνουμε να κάψει, στη συνέχεια προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε λίγο νερό για να βράσουν. Όταν μαλακώσουν είναι έτοιμα.

πηγή: chefoulis.gr