Θες μαλλιά με όγκο; 3 απίθανα τρικ!

images_9_mallia-me-ogko.jpg

Τα μαλλιά με όγκο δείχνουν πάντα πιο όμορφα, πιο υγιή, πιο πλούσια. Ωστόσο, όταν το ζητούμενο είναι ο όγκος η προσπάθεια πρέπει να είναι πολύπλευρη. Εμείς σου έχουμε τρία μυστικά για να δώσεις στα μαλλιά σου μεγαλύτερο όγκο σήμερα!

Μαλλιά με όγκο με τώρα!

Μέχρι να καταφέρεις να θρέψεις, να δυναμώσεις και να αποκτήσεις πραγματικά μαλλιά με όγκο, μπορείς να δοκιμάσεις αυτά τα τρία μυστικά που θα τα κάνουν από σήμερα να δείχνουν πλουσιότερα. Τα συστήνει (γιατί τα εφαρμόζει) η Eva Scrivo, διάσημη hair expert και συγγραφέας του Eva Scrivo on Beauty.

1. Επίλεξε τα σωστά προϊόντα
Προτίμησε τα ειδικά προϊόντα για μαλλιά με όγκο, από σαμπουάν μέχρι conditioner και προϊόντα styling, γιατί περιέχουν συστατικά που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι υγροσκοπικές ουσίες, μη λιπαρές ουσίες που δεσμεύουν την υγρασία από το περιβάλλον μέσα στο στέλεχος της τρίχας, με αποτέλεσμα η τρίχα να φουσκώνει και να έχει προσωρινά περισσότερο σώμα. Άλλες ουσίες είναι τα πολυμερή που προσδίδουν όγκο. Κάτι άλλο που βοηθάει στο να φαίνονται τα μαλλιά πιο πλούσια είναι η καλή ενυδάτωση.

2. Το χρώμα που τα δείχνει πλουσιότερα
Το χρώμα μπορεί επίσης να σου προσφέρει μαλλιά με όγκο άμεσα. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να δώσει «στρατηγικό» χρώμα στα μαλλιά σου δημιουργώντας ρεφλέ που θα χαρίζουν την ψευδαίσθηση του όγκου.

3. Βάλε extensions
Ακόμη κι αν δεν σε ενδιαφέρει το επιπλέον μήκος, τα extensions είναι ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσεις στο λεπτό μαλλιά με όγκο. Βρες ένα κομμωτήριο που χρησιμοποιεί αληθινές τρίχες ή δοκίμασε αυτά με κλιπ που μπορείς να τοποθετήσεις μόνη σου στο σπίτι εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Αυτά τα do-it-yourself extensions είναι φτιαγμένα από αληθινά ανθρώπινα μαλλιά και μπορούν να κουρευτούν και να χτενιστούν, όπως τα κανονικά μαλλιά. Ακόμη και λίγες μόνο τούφες κάνουν τη διαφορά. Επιπλέον, απαιτούν μικρή συντήρηση και καμία απολύτως δέσμευση σε σύγκριση με τις λύσεις του κομμωτηρίου.

πηγή: helloladies.gr