Έχεις νύχια που σπάνε και ξεφλουδίζουν;

images_5_nyxia-pou-spane-kai-ksefloudizoun.jpg

Για τα νύχια που σπάνε και ξεφλουδίζουν μπορείς να κάνεις πολλά, ξεκινώντας με μικρές αλλαγές στις καθημερινές σου συνήθειες, ενώ ταυτόχρονα θα ακολουθήσεις κάποιες συμβουλές για τη διατροφή σου. Έτοιμη;

4 συνήθειες σε γλυτώνουν από τα νύχια που σπάνε και ξεφλουδίζουν

1. Προμηθεύσου ένα καλό ζευγάρι γάντια. Μην κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ή του κήπου και μην πλένεις τίποτα χωρίς να τα φοράς. Τα νύχια σου χρειάζονται προστασία.

2. Κάνε μία μικρή αποχή από το βάψιμο των νυχιών. Τα συνηθισμένα βερνίκια ξηραίνουν και αποδυναμώνουν τα νύχια. Αντ’ αυτού αναζήτησε ειδικά βερνίκια νυχιών που θρέφουν τα νύχια, χρησιμοποίησε τα ειδικά ενυδατικά base coat και μούλιαζε τα συχνά σε ελαιόλαδο ή τα ειδικά λαδάκια για τα νύχια.

3. Διατήρησε τα νύχια σου περιποιημένα. Απάλλαξέ τα από πετσάκια και τις παρανυχίδες και μην τα …τρως. Για να τα προστατεύεις από τα σπασίματα μην τα αφήνεις να μακρύνουν πολύ. Καλύτερα να τα έχεις κοντά και τετραγωνισμένα, αλλά ελαφρώς στρογγυλεμένα στις άκρες.

4. Μην ξεχνάς ποτέ (μα ποτέ) την ενυδατική κρέμα χεριών. Ιδανικά θα πρέπει να τη χρησιμοποιείς μετά από κάθε επαφή των χεριών με νερό και σαπούνι. Διάλεξε μία κρέμα χεριών με ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες με θρεπτικές ιδιότητες.

 


    Pages: 1
  • 2