What’s The Flavor? Γύρος & Σως Γιαουρτιού!

images_tsakiris.jpg

Τα νέα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ αναδείχθηκαν από το κοινό και έχουν αυθεντική, αγαπημένη γεύση: Γύρος & Σως Γιαουρτιού! Η εμπειρία “What’s the Flavor?”, μέσω της οποίας οι λάτρεις των Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την επόμενη γεύση μέσα από το www.whatstheflavor.gr, κορυφώθηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στο The Mall Athens.

Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη LIVE γευστική δοκιμή και να επιλέξουν οι ίδιοιτη νέα γεύση Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ! Ο συνδυασμός Γύρος & Σως Γιαουρτιού επικράτησε έναντι του συνδυασμούBBQ Sauce & Onion Rings, χάρη στην ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση του!

Η αγωνία έφτασε στην κορυφή καθώς περισσότερο από 800 άτομα έλαβαν μέρος στη LIVE γευστική αναμέτρηση που έγινε στο The Mall Athens και μοιράστηκαν με ενθουσιασμό τη γευστική εμπειρία των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Η απόλαυση όμως συνεχίζεται! Από τους χιλιάδες συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος online αλλά και κατά τη διάρκεια του event στο The Mall Athens, 20 τυχεροί κερδίζουν από 1 κιβώτιο με τη νικήτρια γεύση των νέων Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ: Γύρος & Σως Γιαουρτιού!

Stay tuned γιατί σύντομα τα ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ Γύρος & Σως Γιαουρτιού θα βρίσκονται στην αγορά!

«Τα νέα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ τα έφτιαξες εσύ, τα ψήφισες εσύ και τώρα γίνονται πραγματικότητα!»

Join us on:

Facebook: facebook.com/TsakirisChipsOfficial

Instagram: instagram.com/tsakiris_chips

YouTube: https://www.youtube.com/user/TsakirisChipsChannel