
Υλικά
200 γρ. ανθότυρο
340g γιαούρτι στραγγιστό Total 2 %
1½ κουταλιά γλυκού γλυκάνισο
Ξύσµα από 1 πορτοκάλι
8 κουταλιές σούπας πετιµέζι
2 παστέλια
Εκτέλεση
- 
Σε ένα µπολ ανακατεύουµε καλά το γιαούρτι µε το ανθότυρο.
 - 
Στο γουδί κοπανάµε το γλυκάνισο.
 - 
Προσθέτουµε στην κρέµα το ξύσµα πορτοκαλιού, τον γλυκάνισο και το µισό πετιµέζι και ανακατεύουµε καλά.
 - 
Μοιράζουµε το µείγµα σε µπολάκια.
 - 
Βάζουµε το παστέλι σε ένα σακουλάκι για τρόφιµα και το σπάζουµε ρολάροντας πάνω του ένα γυάλινο µπουκάλι ή µε τον πλάστη.
 - 
Μοιράζουµε το τρίµµα του παστελιού πάνω στην κρέµα.
 - 
Περιχύνουµε από 1 κ.σ. πετιµέζι σε κάθε µπολ και σερβίρουµε.
 
Chef: Δημήτρης Σκαρμούτσος
