Lifting χωρίς νυστέρι και τομές

new41_lifting.jpg

Aμεση και γρήγορη λύση στη χαλάρωση (προσώπου και σώματος) προσφέρει το «lifting χωρίς νυστέρι και τομές», που κερδίζει καθημερινά έδαφος, τα τελευταία χρόνια, στον τομέα της ανόρθωσης και σύσφιγξης!Â Η νέα μέθοδος, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και ονομάστηκε «lifting χωρίς νυστέρι και τομές», ενώ απαιτούνται μόλις 45 λεπτά, για την εφαρμογή της. Ο ενδιαφερόμενος μετά την εφαρμογή της νέας μεθόδου μπορεί άμεσα να επιστρέψει στις δραστηριότητές του.

«Πρόκειται για μια εξαιρετικά νέα και πρωτοποριακή, μη επεμβατική, μέθοδο για την αντιμετώπιση της πτώσης και της απώλειας όγκου του προσώπου, αλλά του σώματος» αναφέρει η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ. Θεοδώρα Φατσέα και προσθέτει:

«Το «lifting χωρίς νυστέρι και τομές», αποτελεί επί της ουσίας ένα mini lifting, χωρίς τομές και ράμματα, με τη χρήση ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΩΝ νημάτων κάτω από το δέρμα».
Τα νήματα είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα φτιαγμένα από βιοαπoρροφήσιμο, μη αλλεργικό υλικό PDO – υλικό το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη χειρουργική για συρραφή τραυμάτων.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΗΜΑΤΩΝ

Η τοποθέτησή τους γίνεται με τη χρήση των ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελονών μέσα στις οποίες είναι ήδη βαλμένα τα νήματα, αφού μια ώρα νωρίτερα έχει γίνει τοπικά χρήση αναισθητικής κρέμας. Κάθε βελόνα φέρει ένα νήμα αποστειρωμένο, οδοντωτό ή μη, και με την απλή εισαγωγή της στο δέρμα και την αφαίρεσή της, το νήμα μένει στη θέση που έχουμε προκαθορίσει.
Οι βελόνες αυτές έχουν μήκος από 25 χιλιοστά μέχρι 100 χιλιοστά και χρησιμοποιούνται ανάλογα με την περιοχή. Τα νήματα PDO τοποθετούνται υποδερμικά χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη τεχνική.

«Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει η Δρ. Φατσέα, δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα έτσι ώστε να υποστηρίξουμε και να ανορθώσουμε τους ιστούς του δέρματος. Τα νήματα αυτά δεν αγκιστρώνονται πουθενά, είναι απορροφήσιμα και αποδομούνται πλήρως ενώ με τον ερεθισμό του δέρματος από την εφαρμογή της βελόνας προκαλείται αδιάκοπη και συνεχόμενη παραγωγή κολλαγόνου το οποίο παρατείνει τα αποτελέσματα της θεραπείας μέχρι και 18 μήνες».

Το «lifting χωρίς νυστέρι και τομές» με τα νήματα PDO γίνεται για να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας. Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting, αλλά αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. Πιο συγκεκριμένα με το «lifting χωρίς νυστέρι και τομές» επιτυγχάνουμε:

  • Άμεση αντιμετώπιση χαλάρωσης χωρίς επέμβαση
  • Αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου
  • Σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος
  • Βελτίωση της ελαστικότητας και της δομής του δέρματος
  • Δημιουργία γωνιών και βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου
  • Γλυπτική σώματος (σύσφιγξη & ανόρθωση κοιλιακής χώρας / γράμμωση κοιλιακών 6-pack, βελτίωση περιγραμμάτων, ανόρθωση γλουτών-μηρών-στήθους, σύσφιξη σε χαλαρά μπράτσα κλπ).

«Η εφαρμογή του «lifting χωρίς νυστέρι και τομές» ταιριάζει κυρίως σε άτομα των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη, ηλικίας άνω των 30 χρόνων. Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία τόσο πυκνότερο πρέπει να είναι το πλέγμα για να μπορέσει να δημιουργήσει τη σωστή υποδομή κολλαγόνου» διευκρινίζει η Δρ. Φατσέα.

Η νέα μέθοδος εφαρμόζεται κυρίως για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ προσώπου, ρινοπαρειακές, πικρίας, άνω χείλος, ζυγωματικά, δακρυϊκή κοιλότητα, πόδι χήνας, μέτωπο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς και στους βραχίονες.

Το αποτέλεσμα διαρκεί από 12 μέχρι 18 μήνες. Τα υλικά είναι εντελώς ακίνδυνα, βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα, απόλυτα αφομοιώσιμα από το δέρμα. Ακολουθούν αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE), ενώ χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στον ιατρικό χώρο σε χειρουργικές επεμβάσεις.

«Είναι πολύ σημαντικό για την εφαρμογή της συγκεκριμένης θεραπείας ο ιατρός να κάνει τη σωστή επιλογή των ατόμων, διότι ένα πρόσωπο με μεγάλο βαθμό χαλάρωσης, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με την μέθοδο αυτή, αλλά θα πρέπει να καταφύγει σε facelift για καλύτερο αποτέλεσμα» καταλήγει η Δρ. Φατσέα.

www.abh-medicalgroup.com, www.athens-beverlyhills.com

     ÂÂ