Όλα ξεκινούν με Nescafé, όπως και η νέα χρονιά!

new39_NESCAFE CLASSIC.jpg

O Nescafé Classic υποδέχεται το 2014 με το πιο μεγάλο πρωινό της πόλης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, στη στοά CityLink, με δώρα, εκπλήξεις & ένα μοναδικό πρωινό live από τους Μύρωνα Στρατή & Ησαΐα Ματιάμπα.

Η φετινή πρωτοχρονιά θα ξεκινήσει συντροφιά με την αγαπημένη γεύση του καφέ Nescafé Classic! Τις πρώτες ώρες του 2014 και συγκεκριμένα από τις 5:00 το πρωί, το κέντρο της Αθήνας θα γεμίσει με τη μυρωδιά του αγαπημένου μας καφέ Nescafé, και η στοά Citylink «θα βάλει τα καλά της» προκειμένου να υποδεχθεί εσάς & την παρέα σας σε ένα ξεχωριστό event με πολλή μουσική, πλούσιο δωρεάν μπουφέ, δώρα, πρωτότυπα happenings αλλά και πολλές εκπλήξεις με την υπογραφή του καφέ Nescafé Classic!

 
Το πιο funky δίδυμο της ελληνικής μουσικής, Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα θα αναλάβουν να σας ξεσηκώσουν, μετά τις 06:30, όσο εσείς θα απολαμβάνετε τον πρώτο καφέ του χρόνου!
 
Ξεκινήστε λοιπόν το 2014 με ένα μοναδικό πρωινό, δηλώνοντας συμμετοχή στη μεγάλη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του καφέ Nescafé Classic. Ο τρόπος είναι απλός: επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το ειδικό application  https://www.facebook.com/Nescafe.GR/app_254739638017938 στην επίσημη σελίδα του Nescafé στο facebook (www.facebook.com/Nescafe.GR) και δηλώστε συμμετοχή ακολουθώντας τις οδηγίες!
 
Κάθε συμμετοχή ισχύει για 4 άτομα, για αυτό μην ξεχάσετε να κάνετε share το νέο και να προσκαλέσετε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους!