Νέοι χυμοί Refresh. Ανακαλύψτε τους!

deltia typou 4_Photoadvertorial.jpg

Τι πιο καλό από το να έχετε συντροφιά σας όλη τη μέρα ένα υπέροχο, φρέσκο χυμό που θα σας τονώνει, θα σας δροσίζει και θα σας δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να μπορείτε να αποδώσετε στο 100% των δυνατοτήτων σας.

Γι’ αυτό λοιπόν η εταιρεία ΕΒΓΑ ανανέωσε τη σειρά των χυμών Refresh με νέες συσκευασίες και νέα φρούτα. Η εικόνα τους γίνεται μοντέρνα, νεανική και φρέσκια. Οι χυμοί τους παραμένουν ποιοτικοί, δροσεροί, αναζωογονητικοί με ωραία γεύση. Συμπληρώνουν τη γκάμα με μία νέα γεύση Δαμάσκηνου και μπανάνας που θα σας συναρπάσει.

Σε συνδυασμό με τη νέα εικόνα δεν θα μπορούσε να λείψει και η εμφάνιση του Refresh στα social media. Έτσι λοιπόν το Refresh αποκτά σελίδα facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα που αφορούν τους αγαπημένους σας χυμούς. Διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια δώρα παίζοντας ένα γρήγορο, απλό και έξυπνο παιχνίδι που θα κρατήσει περίπου ένα μήνα.

Τα δώρα του διαγωνισμού που σας προσφέρει το Refresh είναι 1 ταξίδι στην Πάρο (2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων), 4 ημερήσια πακέτα spa στο Divani Athens Spa & Thalasso Centre και 45 συλλεκτικά tshirt.

Σας περιμένουμε όλους για να ενημερωθούμε, να διασκεδάσουμε και ποιος ξέρει, μπορεί να είστε να είστε εσείς οι μεγάλοι νικητές!