deltia typou 4_La StampaPhoto5.jpg

Με ένα κλικ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.la-stampa.gr/eshop θα βρεθείς όχι μόνο στο ολοκαίνουργιο e-shop με τις ξεχωριστές δημιουργίες της La Stampa, αλλά μπροστά σε μια ολόκληρη φιλοσοφία με προέλευση ελληνική που σίγουρα αξίζει να γνωρίσεις!

Αν δεν το ήξερες, η La Stampa είναι Ελληνική και από το 1986 σχεδιάζει ράβει και παράγει γυναικεία ρούχα με άποψη. Χρησιμοποιεί μόνο μαλακά υφάσματα από φυσικές ίνες ενώ η φιλοσοφία πίσω από το σχεδιασμό του κάθε ξεχωριστού ρούχου La Stampa είναι η αγάπη και σεβασμός στη γυναικεία σιλουέτα. Οι γραμμές είναι ελεύθερες και ακολουθούν το σώμα, τα ρούχα είναι σχεδιαστικά κομμάτια που κολακεύουν χωρίς να περιορίζουν και αν είσαι πολυάσχολη αλλά και εκλεκτική βρίσκεις άνεση και ευελιξία με υψηλή αισθητική 24/7.

Δεν είναι να απορείς γιατί η La Stampa, εκτός από καταστήματα στην Αθήνα και πολλά σημεία πώλησης στην Ελλάδα, αναπτύσσεται και εξάγει όλο και σε περισσότερες χώρες του εξωτερικού, ενώ έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει δύσκολες αγορές σε θέματα μόδας όπως η Γαλλία, η Αγγλία και η Σουηδία. Ένα πιστό fan club σε όλο τον κόσμο που αυξάνεται διαρκώς κάτι θα ξέρει!

La StampaPhoto2