Η 14η Athens Xclusive Designers Week πραγματοποιεί την ευχή της μικρής Φανής από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

deltia typou 4_Laskaris.jpg

Η Athens Xclusive Designers Week, η διεθνής εβδομάδα μόδας, δίνει την ευκαιρία στη 13χρονη Φανή από τον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), να πραγματοποίησει τη μεγαλύτερη ευχή της και να γίνει σχεδιάστρια μόδας, βλέποντας τις δημιουργίες της να παρουσιάζονται στη μεγαλύτερη πασαρέλα της Αθήνας!

H AXDW θα εκπληρώσει την ευχή του μικρού κοριτσιού με την πολύτιμη βοήθεια του σχεδιαστή Laskaris, ο οποίος ανέλαβε να πραγματοποιήσει 2 φορέματα σχεδιασμένα από τη Φανή και να τα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της επίδειξης του στη 14η εβδομάδα μόδας της Αθήνας. Επίσης, θα επιμεληθεί τη δημιουργία ενός tailor made φορέματος, που σχεδίασε η Φανή για να το φορέσει στο φινάλε της επίδειξης!

Πριν λίγες μέρες, η Φανή συναντήθηκε με τον σχεδιαστή στο ατελιέ του στο Κολωνάκι, για να επιλέξουν μαζί ποια από τα σχέδια της θα παρουσιαστούν στην επίδειξη του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 14ης Athens Xclusive Designers Week.

Η 14η Athens Xclusive Designers Week θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, παρουσιάζοντας τις αληθινές τάσεις της μόδας για τη νέα σεζόν!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα από την ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες της στα social media:

www.axdw.gr    facebook.com/axdweek    twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek     instagram.com/axdweek   pinterest.com/axdweek

Official Sponsor: Belvedere

Make up Sponsor: Make Up For Ever – Sephora

Hair Sponsor: Toni & Guy

Sponsor: Collagen Pro-Active

Supporter: Alpro

Hospitality Sponsor: Athenaeum InterContinental Athens

Cooperating with: FREDDY MAKE UP STAGE, Σχολές Κομμωτικής Diamantopoulos

Communication Sponsors: Nova Life, Nova Cinema, Athens Deejay 95.2 Rock 96.9, ΕΨΙΛΟΝ, enet.gr, TV Glam, Ελεύθερος Τύπος, Like!, Deluxe, Adore, msn, tlife, kool, HOPE

Under the auspice of: ΟΠΕ – Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου,  ΕΑΤΑ – Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, ΠΣΒΒΠΕ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος, ΠΣΕ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων,  ΣΒΒΕ – Συνδέσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ΣΕΛΠΕ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος

Το Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής τελεί υπό τη διαχείριση του Athenaeum InterContinental Athens.