Καλοκαιριάζει, και στα everest απολαμβάνετε πλέον freddo μόνο με 1,30 ευρώ!

new37_Everest - Freddo Cappuccino.jpg

Everest - Freddo EspressoΣτην αγαπημένη αλυσίδα σνακ και καφέ everest, μπορείτε να απολαύσετε δύο εξαιρετικά χαρμάνια καφέ: το φημισμένο χαρμάνι 100% Superior Arabica και το νέο αρωματικό Fine Brazilian Blend σε ακαταμάχητες τιμές!

Ελάτε στα everest όπου εκτός από το all time classic χαρμάνι 100% Superior Arabica μπορείτε να απολαύσετε freddo espresso & freddo cappuccino με το νέο εκλεκτό χαρμάνι Fine Brazilian Blend μόνο με 1,30€! Εάν είστε λάτρης του ζεστού καφέ και το καλοκαίρι, μπορείτε να επιλέξετε cappuccino ή espresso με Fine Brazilian Blend μόνο με 1€!

Το νέο χαρμάνι Fine Brazilian Blend παρασκευάζεται αποκλειστικά για τα everest και αποτελείται από ένα μείγμα κόκκων καφέ από τις ποικιλίες Arabica και Robusta. Η ποικιλία Robusta είναι γνωστή για την έντονη γεύση και το πλούσιο σώμα της, με άρωμα από νότες φρούτων και διαρκή επίγευση bitter σοκολάτας και καρυδιού, κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ!

Απολαύστε τον δικό σας αγαπημένο καφέ, επιλέγοντας το χαρμάνι που ταιριάζει περισσότερο στις γευστικές σας προτιμήσεις γιατί τώρα ο καλύτερος καφές στα everest είναι …2, σε μοναδικές τιμές!

Σχετικά με την πολιτική μείωσης τιμών σε δημοφιλή προϊόντα:

Η αλυσίδα everest ανταποκρινόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, παραμένει κοντά στους καταναλωτές ανανεώνοντας τις γευστικές της προτάσεις και επιλογές, προσφέροντας  πάντα οικονομικές λύσεις για φαγητό ή καφέ εκτός σπιτιού.

Ως αμιγώς ελληνική εταιρεία που σέβεται τον καταναλωτή, ξεκίνησε πρώτη από τις αρχές του 2010, μια πρωτοβουλία μείωσης τιμών σε δημοφιλή προϊόντα απορροφώντας μέρους του κόστους αυτών, προς όφελος του. Την προσπάθεια αυτή συνεχίζει να υποστηρίζει με συνέπεια μέχρι και σήμερα, προσφέροντας δημοφιλή προϊόντα σε συμφέρουσες προσφορές με επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών.

*Οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε όλα τα καταστήματα everest που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και διαθέτουν την ειδική σήμανση. Η τιμή 1€ αφορά στα προϊόντα cappuccinoespresso με Fine Brazilian blend σε μονό (single) μέγεθος. Η τιμή 1,30€ αφορά σε freddo espresso/cappuccino με Fine Brazilian Blend σε κανονικό (regular) μέγεθος.