Η Nestlé φέρνει την τέχνη της σοκολάτας κοντά σας!

deltia typou 4_nestlechoc.JPG

Αναζήτησε τη νέα ασημένια συσκευασία, ανακάλυψε τις τρεις μοναδικές γεύσεις της νέας Nestlé Le Chocolat & γίνε ο πιο φανατικός «συλλέκτης» της!

Αν ψάχνεις για ένα γευστικό «αριστούργημα» που θα σε συναρπάσει, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την ολοκαίνουρια σοκολάτα Nestlé Le Chocolat! Η τέχνη της σοκολάτας τώρα έρχεται δίπλα σου, και μπορείς να την απολαύσεις ανά πάσα στιγμή. Πρόκειται για τη νέα σοκολάτα της Nestlé που κυκλοφορεί ήδη σε τρεις μοναδικές γεύσεις: φράουλα, πραλίνα & στρατσιατέλα.

pralinaΗ συνταγή της νέας Nestlé Le Chocolat έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Σοκολάτα & γάλα ιδανικά συνδυασμένα, μια πλούσια γέμιση με ξεχωριστή γεύση, αλλά και πολύ πάθος, φαντασία και δημιουργικότητα συνθέτουν ένα μικρό «έργο τέχνης» που μπορείς να το απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας!

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά, αφού η Nestlé είναι η πρώτη που ασχολήθηκε με την παραγωγή σοκολάτας και άρα γνωρίζει πώς να απογειώσει το πολύτιμο αυτό υλικό που μπορεί να σε κάνει να «λιώσεις»…

Με πολλή φροντίδα λοιπόν και έχοντας την απαραίτητη εμπειρία, οι σοκολατοποιοί της Nestlé έφεραν ένα πολύτιμο θησαυρό κοντά σας, σε τρεις γεύσεις, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η νέα Nestlé Le Chocolat κυκλοφορεί, περιμένοντας κάθε παθιασμένο «συλλέκτη» να την αποκτήσει! Μη χάσετε την ευκαιρία!

fraoulastrats