Τώρα, στα everest απολαύστε cappuccino μόνο με 1 ευρώ!

deltia typou 4_everestcoffee.JPG

Η αγαπημένη αλυσίδα σνακ και καφέ everest, καινοτομεί για ακόμα μια φορά και εισάγει ένα νέο χαρμάνι καφέ προσφέροντας ακόμα μια επιλογή απόλαυσης σε όλους τους λάτρεις του cappuccino και espresso!

Μαζί με το φημισμένο χαρμάνι “100% Superior Arabica”, από επιλεγμένους αρωματικούς κόκκους περιορισμένης παραγωγής, το οποίο απολαμβάνατε αποκλειστικά στα everest μέχρι σήμερα, θα βρείτε το νέο χαρμάνι Fine Brazilian Blend”, έναν  εκλεκτό συνδυασμό Arabica και Robusta από κόκκους που καλλιεργούνται στα υψίπεδα της Βραζιλίας, για ένα δυνατό γευστικό αποτέλεσμα cappuccino ή espresso σε απίστευτη τιμή!

Ελάτε στα everest, επιλέξτε το νέο απολαυστικό χαρμάνι Fine Brazilian Blend και απολαύστε espresso ή cappuccino μόνο με 1€, ενώ αν είστε λάτρης του κρύου καφέ, μπορείτε να επιλέξετε freddo cappuccino ή espresso μόνο με 1,30€!

Το νέο χαρμάνι Fine Brazilian Blend παρασκευάζεται αποκλειστικά για τα everest και αποτελείται από ένα μείγμα κόκκων καφέ από τις ποικιλίες Arabica (70%) και Robusta (30%). Η ποικιλία Robusta είναι γνωστή για την έντονη γεύση και το πλούσιο σώμα της, με άρωμα από νότες φρούτων και διαρκή επίγευση bitter σοκολάτας και καρυδιού.

Απολαύστε τον «δικό σας αγαπημένο καφέ», επιλέγοντας το χαρμάνι που ταιριάζει περισσότερο στις γευστικές σας προτιμήσεις γιατί τώρα ο καλύτερος καφές στα everest είναι …2!

Σχετικά με την πολιτική μείωσης τιμών σε δημοφιλή προϊόντα:

Η αλυσίδα everest ανταποκρινόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, παραμένει κοντά στους καταναλωτές ανανεώνοντας τις γευστικές της προτάσεις και επιλογές, προσφέροντας  πάντα οικονομικές λύσεις για φαγητό ή καφέ εκτός σπιτιού.

Ως αμιγώς ελληνική εταιρεία που σέβεται τον καταναλωτή, ξεκίνησε πρώτη από τις αρχές του 2010, μια πρωτοβουλία μείωσης τιμών σε δημοφιλή προϊόντα απορροφώντας μέρους του κόστους αυτών, προς όφελος του. Την προσπάθεια αυτή συνεχίζει να υποστηρίζει με συνέπεια μέχρι και σήμερα, προσφέροντας δημοφιλή προϊόντα σε συμφέρουσες προσφορές με επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών.

*Οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε όλα τα καταστήματα everest που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και διαθέτουν την ειδική σήμανση. Η τιμή 1€ αφορά στα προϊόντα cappuccinoespresso με Fine Brazilian blend σε μονό (single) μέγεθος. Η τιμή 1,30€ αφορά σε freddo espresso/cappuccino με Fine Brazilian Blend σε κανονικό (regular) μέγεθος.