Ο NESCAFÉ FRAPPÉ βρήκε τον τρόπο και “ταξίδεψε ένα τυχερό στο μέλλον!”

deltia typou 4_frappe1.JPG

«ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ NESCAFÉ FRAPPE, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ»

Ο NESCAFÉ® Frappé μας απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι υπάρχει τρόπος! Σε συνεργασία με το MTV και την Lifo κάλεσε το κοινό να αφήσει τη φαντασία του ελεύθερη και να καταθέσει τη δική του πρόταση για το πώς μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα και τον κόσμο γύρω του. O NESCAFÉ® Frappé επέλεξε τις πιο δημιουργικές και με φαντασία ιδέες, τις έκανε πραγματικότητα και ανέδειξε τους εμπνευστές τους σε πρωταγωνιστές των αυτοτελών επεισοδίων της εκπομπής ‘There Is Away!’.

IMG 8055

Κατάφερε να μετατρέψει μια γειτονιά σε Ελληνικό νησί, να ομορφύνει μια άλλη, να κάνει κάποιους τυχερούς να νιώσουν και πάλι παιδιά, να γεμίσει μουσική τους δρόμους μιας περιοχής. Αλλά πάνω από όλα, ο NESCAFÉ® Frappé κατέφερε το φαινομενικά ακατόρθωτο: να ταξιδέψει στο μέλλον! Ο Γιώργος, 24 ετών ,κατέθεσε την πιο τρελή ιδέα και ο NESCAFÉ® Frappé την έκανε πραγματικότητα. Ο νεαρός ‘ταξίδεψε’ για λίγο στο μέλλον, καθώς βρέθηκε στην πηγή της γνώσης και της τεχνολογίας, της ανακάλυψης και της καινοτομία: στο CERN.

Το CERN είναι το μεγαλύτερο σε έκταση (πειραματικό) κέντρο πυρηνικών ερευνών και σωματιδιακής φυσικής, στον κόσμο. Ο Γιώργος ταξίδεψε στη Γενεύη όπου βρίσκεται η έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών και ξεναγήθηκε στους χώρους του, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά το μεγαλύτερο επιταχυντή του κόσμου, συνολικού μήκους 27 χιλιομέτρων!

Το ταξίδι εκεί του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα σε επιστήμονες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων καταξιωμένων Ελλήνων, ανακαλύπτοντας τον κόσμο των ‘μυονίων’ και τις εγκαταστάσεις όπου ανακαλύφθηκε το περίφημο ‘μποζόνιο’, το υποατομικό αυτό σωματίδιο που πιθανόν αποτελεί το κλειδί για να αποκωδικοποιήσει ο άνθρωπος τα μυστικά του σύμπαντος και να κατανοήσει υπό ποιες συνθήκες η ενέργεια μετατρέπεται σε ύλη. Ένα από τα highlightsτου ταξιδιού του ήταν η επίσκεψη του σε ένα από τα μεγαλύτερα υπολογιστικά κέντρα, όπου είδε από κοντά τον υπολογιστή πάνω στον οποίο δούλεψε ο Tim Berners–Leeκαι έγραψε στο CERN την πρώτη εφαρμογή για το παγκόσμιο δίκτυο.

Μπορεί στη διάσταση του χρόνου να ήταν μόνο δύο ημέρες αλλά στο μυαλό του Γιώργου ήταν μια αξέχαστη εμπειρία όπου μπόρεσε και «ταξίδεψε στο μέλλον» μέσα από τη γνώση την τεχνολογία και την επιστήμη!

Γιατί… Όπου υπάρχει NESCAFÉ® Frappé, υπάρχει τρόπος!