Δυναμικό παρόν της PUMA στη Marathon Expo

deltia typou 3_PUMA_Faas.jpg

Η PUMA, μία από τις μεγαλύτερες μάρκες sports & lifestyle, έδωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά δυναμικό παρόν στη Marathon Expo από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2012, με ένα μοναδικό περίπτερο που κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς και θετική ανταπόκριση από τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η συλλογή running PUMA Faas αποτέλεσε το σημείο αναφοράς του περιπτέρου της PUMA και ήταν αυτή που κατέκτησε το απαιτητικό κοινό της έκθεσης. Γεγονός που δεν είναι τυχαίο, αφού τη συλλογή Faas εμπιστεύεται ο “υπερηχητικός” Usain Bolt, αναμφισβήτητα ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Στο περίπτερο της PUMA παρευρεθήκαν μεταξύ άλλων, ο παγκόσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής των 400 μέτρων με εμπόδια και αθλητής της PUMA, Περικλής Ιακωβάκης, καθώς και η απόλυτη ιέρεια της ελληνικής fitness, Ελένη Πετρουλάκη, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νέα συλλογή PUMA Faas.

Ο κ. Θωμάς Κατάκης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της PUMA Hellas δήλωσε: «Και φέτος δώσαμε δυναμικά το παρόν μας στη μεγαλύτερη συνάντηση της δρομικής κοινότητας της Ελλάδα, αλλά και της διεθνούς δρομικής κοινότητας, την έκθεση Marathon Expo 2012, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών. Φέτος, παρουσιάσαμε στο ιδιαίτερα απαιτητικό και ειδικό κοινό της δρομικής κοινότητας τη νέα μας συλλογή running Faas και η ανταπόκριση που είχαμε ήταν κάτι παραπάνω από θετική.» 

Eleni Petroulaki_PUMA Stand_Marathon Expo 2012