Tα NYXI∙NYXI Beauty Lounge βοηθούν την εκστρατεία ενημέρωσης των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού

deltia typou 3_colorthecure.jpg

NYXINYXI Beauty Lounge παρουσιάζουν τη νέα συλλογή βερνικιών Jessica Spicy Dream για ένα κομψό και λαμπερό φθινόπωρο και μας γνωρίζουν το boxset Colour the cure’ αφιερωμένο στην εκστρατεία ενημέρωσης των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού.

Η πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων NYXINYXI Beauty Lounge δίνει το ξεχωριστό δημιουργικό της στίγμα και αυτό το φθινόπωρο παρουσιάζοντας τα έντονα χρώματα της νέας συλλογής Jessica Spicy Dream για εκθαμβωτικά άκρα! Η εντυπωσιακή συλλογή Jessica Spicy Dream αναδεικνύει τη sophisticated αλλά και sexy πλευρά κάθε γυναίκας, με βαθιά χρώματα και μοναδική υφή.

Η νέα αυτή συλλογή εμπνέεται από τα πικάντικα μπαχαρικά και δημιουργεί έξι μοναδικές αποχρώσεις που συνδυάζουν τη φαντασία με την κομψότητα: Cinnamon Kiss, Pumpkin Delight, Gingersnap, Crimson Tattoo, Champagne Bubbles και Brown sugar. Δίνοντας έμφαση στην υγιεινή περιποίηση των άκρων, τα βερνίκια της συλλογής Jessica Spicy Dream περιέχουν βιταμίνη Α για βαθιά ενυδάτωση καθώς και δείκτες UVA/UVB για την προστασία από τον ήλιο. Όπως όλα τα βερνίκια της Jessica,  έτσι και τα βερνίκια της σειράς Spicy Dream χρησιμοποιούν την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία, στεγνώνουν γρήγορα και είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον καθώς δεν περιέχουν τολουόλιο, φορμαλδεΰδη και DBP.

Spicy_Dream_Group

Φέτος, τα καταστήματα NYXI∙NYXI Beauty Lounge σε συνεργασία με την Jessica Cosmetics αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους για τις γυναίκες, δημιουργώντας ένα μοναδικό boxset αφιερωμένο στη στήριξη, την πρόληψη και την ενημέρωση των γυναικών σχετικά με το καρκίνο του μαστού.  Το boxset ‘Colour the Cure’ – αποτελείται από ένα βερνίκι σε ζωηρό ροζ χρώμα καθώς και από το μοναδικό high gloss top coat Brilliance που προστατεύει το βερνίκι και το βοηθά να στεγνώσει πιο γρήγορα.

Το boxset ‘Colour the Cure’ δημιουργήθηκε ειδικά για να υπενθυμίζει στις γυναίκες ότι η υγεία είναι το πιο αναγκαίο συσπαστικό της ομορφιάς, και δεν πρέπει να την αμελούν ποτέ! Με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων των γυναικών και την ανάγκη συνειδητοποίησης ότι η πρόληψη είναι ουσιαστικά το πιο αποτελεσματικό όπλο ενάντια στον καρκίνο του μαστού, μέρος από τα έσοδα από τις πωλήσεις του boxset ‘Colour the Cure’ θα διατεθούν στο ‘American Cancer Research Foundation’ για την ενίσχυση των ερευνών για την θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα NYXI∙NYXI Beauty Lounge και ανανεωθείτε με μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς από τους κορυφαίους beauty experts, στις καλύτερες τιμές.

nyxilogo