Ελληνική Εταιρία Μαστολογίας: Δωρεάν Εξέταση στην Εύβοια

deltia typou 3_contact-logo.jpg

Ενημέρωση για την προστασία από τον καρκίνο του μαστού και δωρεάν εξέταση μαστού (ψηλάφηση και περηχογράφημα) σε όσες γυναίκες το επιθυμούν και κατοικούν στην Εύβοια θα προσφέρει η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας κατά τη διάρκεια Διημερίδας στην Κύμη της Ευβοίας.

Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία του Προοδευτικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Παραλίας Κύμης η «Λιανή Άμμος» την ερχόμενη Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Τη δωρεάν εξέταση για όσες γυναίκες το επιθυμούν θα κάνουν η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας επίκουρος καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Αθήνας, ειδική Μαστολόγος κ Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Γεωργούντζος Ακτινολόγος και το μέλος του Δ.Σ και η κ. Αλεξάνδρα Νικήτα Ακτινολόγος, την Παρασκευή (πρωί και απόγευμα) και το Σάββατο το πρωί στον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παραλίας.

 Στις 6 ,το απόγευμα του Σαββάτου, στην αίθουσα του «ΚΑΦΕ ΘΕΑ», θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουν η κ Μουζάκα με θέμα «Η Έγκαιρη Διάγνωση Σώζει Ζωές» και η κ . Αλεξάνδρα Νικήτα “Η συμβολή των απεικονιστικών μεθόδων στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού“.

Όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να κλείσουν ραντεβού στα τηλέφωνα 2222024344 ,6986322392