Πίσω.. από τις διακοπές μπροστά όμως στην υγεία

deltia typou 3_doctor_anytime_logo jpeg.jpg

Οι διακοπές τελείωσαν ή τελειώνουν αλλά το doctoranytime.gr ήταν εδώ, διαθέσιμο για όλους εκείνους που έμειναν στην Αθήνα τον Αύγουστο. Η υπηρεσία λειτουργούσε κανονικά και προσέφερε τη δυνατότητα σε όσους το ήθελαν να βρουν γιατρό είτε προληπτικά είτε για κάποιο επείγον θέμα. Δεκάδες ραντεβού κλείστηκαν και εξυπηρετήθηκαν από τους γιατρούς του δικτύου του doctoranytime.gr και έτσι όλοι μαζί κάναμε ένα βήμα προς το όραμα μας που είναι η μία καλύτερη και πιο έυκολη κοινωνία υγείας.

Έτσι, τα 100 πρώτα ραντεβού μέσω Doctornaytime.gr είναι πραγματικότητα! Τα ενθαρρυντικά σχόλια ασθενών και γιατρών μας δείχνουν το δρόμο για τη συνέχεια.

« Στην αρχή δεν το πίστευα ότι μπορεί να λειτουργήσει, και όμως λειτουργεί!» (ορθοπαιδικός Αθήνα),

« Πρώτη φορά στην ζωή μου κλείνω τόσο εύκολα ραντεβού με ιατρό! Κυριακή βράδυ μπήκα στην σελίδα σας και την Δευτέρα το μεσημέρι ήμουν στο ιατρείο! Ήδη είπα στην μητέρα μου και την αδελφή μου να κλείσουν ραντεβού πριν φύγουν για διακοπές!».(Ε.Δ. ασθενής).

(Για περισσότερα σχόλια και ενημέρωση κάνετε Like στη σελίδα Doctoranytime στο Facebook).

Επόμενος στόχος? Η ακόμα μεγαλύτερη επέκταση του δικτύου ιατρών του Doctoranytime.gr . Αυτή τη στιγμή ο ασθενής μπορεί να βρει 250 γιατρούς σε όλη την Αττική,πιο συγκεκριμένα σε 61 περιοχές, από 35 ειδικότητες και να κλείσει ένα από τα 12500 διαθέσιμα ραντεβού, χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία και εντελώς δωρεάν. Kαθημερινά εγγράφονται 5-10 γιατροί δημιουργώντας έτσι τις προυποθέσεις κάθε ασθενής να βρίσκει αυτό ακριβώς που αναζητά.

Μετά την Αθήνα σειρά έχουν η Θεσσαλονική και άλλες πόλεις, απ’ όπου το doctoranytime.gr έχει ήδη λάβει ενδιαφέρον από γιατρούς και ασθενείς που ζητούν η υπηρεσία να λειτουργήσει σύντομα στην πόλη τους.

Το Doctoranytime.gr είναι ο νέος τρόπος για να κλείνεις ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής σου. Βάλε την υγεία σου σε προτεραιότητα και κλείσε το ραντβού σου άμεσα!