Το Xbox και η Nike συνεργάζονται με μια επαναστατική μέθοδο άσκησης στο σπίτι

deltia typou 3_nikekinetic.JPG

To «Nike + Kinect Training» μεταφέρει μια παγκόσμιας κλάσης Nike εμπειρία στο σπίτι

Στις 4 Ιουνίου στην έκθεση Electronic Entertainment Expo (E3) στο Λος Άντζελες, η Microsoft Corp. και η NIKE Inc. δημιούργησαν μια νέα εποχή για το home fitness, αποκαλύπτοντας το  “Nike+ Kinect Training” αποκλειστικά στο Kinect για Xbox 360. Με τους γυμναστές της Nike οι οποίοι συνεργάζονται με κορυφαίους αθλητές της εταιρίας, το “Nike+ Kinect Training” είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων βασισμένο στην fitness ελίτ της Nike, σχεδιασμένο να βοηθάει όσους αθλούνται να επιτυγχάνουν τις δυνατότητες τους από το σπίτι τους.  

Όποιος και να είναι ο στόχος εκγύμνασης, το “Nike+ Kinect Training” προσφέρει όλα τα εργαλεία για να επιτύχεις. Μέσω της μαγείας του Kinect, οι personal trainers με την εμπειρία τους μπορούν να δουν τις κινήσεις, να αξιολογήσουν τη φυσική δύναμη και δούνε το πόσο αθλητι

κός είσαι, να εστιάσουν σε περιοχές που χρειάζονται  βελτίωση και να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πλάνο ασκήσεων για να σε βοηθήσουν να φτάσεις στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με συμβουλές σε πραγματικό χρόνο για να είναι σίγουρο ότι οι θέσεις και οι κινήσεις είναι σωστές, το εξατομικευμένο πρόγραμμα του “Nike+ Kinect Training” εξελίσσεται όσο το χρησιμοποιείτε, βοηθώντας να γίνετε περισσότερο fit, γρήγοροι και δυνατοί.

nikekinetic2

«Συνδυάζοντας τη γνώση και την εμπειρία της Nike με σπουδαίους αθλητές και τη δυναμική τεχνολογία του Kinect, έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα personal training όπως κανένα άλλο», δήλωσε ο Yusuf Mehdi, corporate vice president of Marketing and Strategy του Interactive Entertainment Business της  Microsoft. «Το Kinect γίνεται το μάτι για τους γυμναστές του ‘Nike+ Kinect Training’, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο συσχέτισης και προσωποποίησης με το πρόγραμμα, όπου δύσκολα διακρίνει κανείς τα όρια μεταξύ των ασκήσεων με τον personal trainer και του παιχνιδιού.»  

H Nike είναι ο ηγέτης στην αθλητική καινοτομία και έχει αναπτύξει νέους τρόπους για να εμπνεύσει τους αθλητές σε όλα τα επίπεδα προσφέροντας ψηφιακές υπηρεσίες όπως είναι το Nike+ και το Nike+FuelBand. Με το “Nike+ Kinect Training” , οι ασκήσεις της Nike μπορούν να εξειδικευτούν για τον καθένα – από έναν επαγγελματία αθλητή έως ένα καθημερινό αθλητή ή ακόμη και για κάποιον που μόλις ξεκίνησε. 

“Το “Nike+ Kinect Training” δίνει σε όλους πρόσβαση ακόμα και σε επίπεδα ασκήσεων που δίνεται στους επαγγελματίες αθλητές. Ενώνεται η τεχνογνωσία των μεγαλύτερων αθλητών στον κόσμο με την εκπληκτική τεχνολογία του αισθητήρα Kinect για Xbox 360” δήλωσε ο Stefan Olander, vice president of Digital Sport της Nike. “To “Nike+ Kinect Training” θα κάνει την άσκηση από το σπίτι διασκεδαστική και γεμάτη έμπνευση, και με την σύνδεση με τις δύο τεράστιες παγκόσμιες κοινότητες του Xbox LIVE και της Nike+, θα έχεις πάντα κίνητρα για να σ’ εκπαιδεύσει κάποιος με ή χωρίς πρόσκληση.»

Πήγαινε την training εμπειρία σου ένα βήμα πιο πέρα αντιμετωπίζοντας δοκιμασίες, προσκαλώντας τους φίλους σου, και παραμένοντας συνδεδεμένος με την εφαρμογή του κινητού σου, η οποία σε κρατάει σε εγρήγορση για την επόμενη άσκηση1. Το “Nike+ Kinect Training” θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το Kinect για Xbox 360 κατά την περίοδο των διακοπών του 2012.    

1 Η δυνατότητα online multiplayer χρειάζεται Xbox LIVE Gold membership (η οποία πωλείται ξεχωριστά). Η mobile companion app χρειάζεται συμβατή συσκευή κινητής και λογαριασμό Nike+ (δεν περιλαμβάνει κόστη παρόχου).

nikekinetic3

Σχετικά με την Nike Inc.

H NIKE, Inc εδρεύει κοντά στο Beaverton, στο Oregon, και αποτελεί παγκοσμίως κορυφαίο σχεδιαστή, marketer και διανομέα αυθεντικών αθλητικών παπουτσιών, ενδυμάτων, εξοπλισμού και αξεσουάρ για ένα μεγάλο εύρος αθλημάτων και ασκήσεων. Εξολοκλήρου θυγατρικές της ΝΙΚΕ περιλαμβάνονται οι: Cole Haan, η οποία σχεδιάζει, προωθεί και διανέμει παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ και παλτά πολυτελείας, η Converse Inc., η οποία  σχεδιάζει, προωθεί και διανέμει αθλητικά παπούτσια, ενδύματα και αξεσουάρ, η Hurley International LLC, οποία  σχεδιάζει, προωθεί και διανέμει αθλητικά δράσης και νεανικά παπούτσια, ενδύματα και αξεσουάρ και η Umbro International Limited οποία  σχεδιάζει, προωθεί και παρέχει license σε αθλητικά και casual παπούτσια, ενδύματα και εξοπλισμό, κυρίως για παγκόσμιες ποδοσφαιρικές ομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nikeinc.com ή ακολουθείστε την @Nike.

Σχετικά με το Xbox 360.

Πρόκειται για το επίκεντρο των καλύτερων και πιο διαδεδομένων παιχνιδιών και περιέχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές στον κόσμο. Με το Kinect, το Xbox 360 μεταμόρφωσε το παιχνίδι και την διασκέδαση στο καθιστικό με ένα νέο τρόπο για να παίζει κανείς παιχνίδια και να διασκεδάζει – χωρίς να χρειάζεται κάποιο χειριστήριο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε online στο www.xbox.com.

Σχετικά με τη Microsoft

Η Microsoft (Nasdaq “MSFT”), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas.