HAPPY-GO-LUCKY! Η νέα retro glamour καμπάνια από τα Accessorize για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2012

deltia typou 3_home.jpg

Τα κορίτσια των Accessorize, η Giedre Dukauskaite και η Malene Knudsen, τριγυρνούν ξέγνοιαστα στο Λονδίνο, διασκεδάζουν και φωτογραφίζονται χαμογελαστά και γεμάτα φρεσκάδα με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν για τη νέα retro glamour καμπάνια από τα αγαπημένα Λονδρέζικα καταστήματα.

London calling για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 και τα Accessorize επιστρέφουν δυναμικά στις Λονδρέζικες ρίζες τους με μια συναρπαστική summer-in-the-city καμπάνια. Φωτογραφημένη στο ηλιόλουστο LA από τον David Mushegan – που έχει συνεργαστεί με high-profile εκδόσεις όπως η Vogue – η νέα καμπάνια ακολουθεί δύο φρέσκα και χαμογελαστά κορίτσια σε μια happy-go-lucky βόλτα στο Λονδίνο.

Η Malene, με Δανέζικη ομορφιά και σημαντικές καμπάνιες και εξώφυλλα στο βιογραφικό της, παρέα με την μελαχρινή Giedre από τη Λιθουανία που έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες και πασαρέλες όπως των Prada και Chanel, ξεκινούν την καλοκαιρινή τους βόλτα στην πόλη παίζοντας με τις φωτογραφικές τους μηχανές.

Φωτογραφίζονται με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν μπροστά στο διάσημο κόκκινο λεωφορείο του Λονδίνου, δροσίζονται μέσα σε ένα υπέροχο ρετρό van με παγωτά σε παστέλ αποχρώσεις και εξερευνούν το καλοκαιρινό στυλ με χάρτες πάνω σε ποδήλατα!

Βρετανικό cool στιλ, υπέροχα prints, απολαυστικά vintage-feel παστέλ χρώματα, γεωμετρικά μοτίβα, ρίγες και εντυπωσιακές Navajo επιρροές, arm candy τσάντες, ultra-cool statement και vintage κοσμήματα, φιόγκοι, γυαλιά ηλίου και καπέλα για το πιο retro glamorous καλοκαιρινό look!.. Enjoy the Summer!

Δείτε spicy λεπτομέρειες και behind the scenes videos της καμπάνιας στο Accessorize Greece Facebook Fan Page.

www.facebook.com/AccessorizeGreece

{gallery}acc12{/gallery}

Spring/Summer 2012

Interview with Giedre D and Marlene K

Στα διαλλείματα της φωτογράφησης ρωτήσαμε την Giedre Dukauskaite και την Malene Knudsen ότι θέλαμε να μάθουμε… και να τι μας απάντησαν!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι από τη φωτογράφηση της συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012;

Giedre: Λάτρεψα τα καπέλα…είναι τέλεια για το καλοκαίρι! Επίσης ερωτεύτηκα το δαχτυλίδι φράουλα!

Μια μικρή τσάντα με κρόσσια για τον ώμο.

Malene: Τα γυαλιά ηλίου ήταν πολύ cool!

Πως θα περιέγραφες το στυλ σου?

Giedre: Θα περιέγραφα το στυλ μου ως casual chic. Μου αρέσει η άνεση αλλά και μια spicy πινελιά!…το να προσθέτεις αξεσουάρ όχι μόνο έχει πλάκα, αλλά κάνει και  οποιοδήποτε σύνολο chic!

Malene: Πιστεύω ότι η προσωπικότητα μετράει περισσότερο και θεωρώ το στυλ μου δευτερεύον! Αλλά ντύνομαι casual, φοράω ότι με κάνει να νιώθω άνετα!

Πως φροντίζεις τον εαυτό σου;

Geidre: Φροντίζω το δέρμα μου και τα μαλλιά μου με ενυδατικές κρέμες και μαλακτικά. Για τη σιλουέτα μου: γυμναστήριο, γυμναστήριο, γυμναστήριο…και πίνω πολύ νερό.

Μalene: Πηγαίνω στο γυμναστήριο και καμιά φορά κάνω μασάζ. 

Τι έχεις απαραίτητα στην τσάντα σου όταν ταξιδεύεις?

Geidre: Κρέμα προσώπου, lip balm, απολυμαντικό για τα χέρια, ipod!

Μalene: Μόλις αγόρασα ένα MacBook…είναι το καινούργιο μου απαραίτητο αντικείμενο!

Τι βρίσκεται στο iPod σου αυτή τη στιγμή?

Geidre: Το νέο άλμπουμ της Rihanna, το νέο άλμπουμ των Drake, Watch The Throne, Rick Ross, Mary J Blige…

Malene: Μόλις μου έκλεψαν το iPod μου! Αλλά σήμερα ο φωτογράφος της καμπάνιας Accessorize, David Mushegain, είχε ένα πολύ cool ρετρό κασετόφωνο που έπαιζε Bob Marley…ίσως πάρω και εγώ ένα τέτοιο μόλις γυρίσω. Λατρεύω την ελαφριά ροκ μουσική… όπως τους Oasis!

www.facebook.com/AccessorizeGreece