Μύλοι Αγίου Γεωργίου. Κανείς δεν ξέρει το αλεύρι καλύτερα!

deltia typou 3_myloi.JPG

Το 1782… Τότε ξεκίνησαν όλα. Σε ένα μικρό πετρόμυλο στην Αετοράχη Ιωαννίνων.

Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρεία «Μύλοι Λούλη» συνεχίζει να προσφέρει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά, μένοντας πιστή στην παράδοση και την ποιότητα. Το 1999 εξαγόρασε τους Μύλους Αγίου Γεωργίου, κατακτώντας κορυφαία θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία, αλλά και στις καρδιές μας. Συλλέγοντας μόνο τα καλύτερα σιτηρά, είναι η μόνη εταιρεία που παράγει και συσκευάζει το δικό της αλεύρι σε υπερσύγχρονους μύλους στην καρδιά της Ελλάδας.

gluten free x2 copyΕπτά γενιές μυλωνάδων έβαλαν όλη τους τη φροντίδα, τη γνώση και το μεράκι και σας εμπιστεύονται απλόχερα τα μοναδικά προϊόντα των Μύλων Αγίου Γεωργίου: Φαρίν απ, Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Ζυμωτό, Ολικής, Σκληρό, Μαλακό, Αλεύρι για Τσουρέκι, Βιολογικό, Καλαμποκάλευρο, Smart mix και Smart mix πολύσπορο, καθώς και μια σειρά Χωρίς Γλουτένη, που περιλαμβάνει Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και Φαρίνα.

Πιστοί σε αυτό που ξεκίνησε πριν από 230 χρόνια, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου συνεχίζουν να πρωτοπορούν στο χώρο των αλεύρων, συνδυάζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία με την παράδοση, ώστε να είναι πάντα κοντά στις ανάγκες των πελατών τους.

Ανακαλύψτε παραδοσιακές συνταγές με άρωμα Ελλάδας, από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου στο www.alevri.com

grour products