Γυμναστική στο σπίτι: Απλές ασκήσεις με χρήση καρέκλας, μπάλας και μονόζυγου

new30_hthome.jpg

5255508b_m

Όλοι ξέρουμε ότι η άσκηση είναι ευεργετική για την υγεία και την εικόνα του σώματος, αλλά η καθημερινότητα και οι απαιτήσεις της δεν αφήνουν χρόνο και διάθεση να ασχοληθούμε όσο πρέπει. Οι περισσότεροι απογοητεύονται από το αποτέλεσμα και τα παρατάνε, αφού και η παροχή υπηρεσιών στους ακατάλληλους αθλητικούς χώρους είναι αμφιβόλου ποιότητας.

Η γυμναστική στο σπίτι είναι ίσως η απάντηση στο πρόβλημα της έλλειψης χρόνου για άσκηση στο γυμναστήριο. Για να γίνει αποδοτικότερη, καλό είναι να προσλάβετε έναν personal trainer, ενδεχομένως και ένα διατροφολόγο, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε διατροφικές διαταραχές, αλλά αν αυτό ξεφεύγει από τον προϋπολογισμό σας ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Στο σπίτι έχουμε έπιπλα που μπορούν κάλλιστα να χρησιμεύσουν ως πάγκοι γυμναστικής. Αν τηρήσετε πιστά το παρακάτω πρόγραμμα, θα δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται και να γίνεται λεπτότερο και πιο μυώδες. Παράλληλα, εντάξτε στο διαιτολόγιό σας τις σωστές τροφές, εκείνες που συμβάλλουν στην ευρωστία και την υγεία του οργανισμού, χωρίς να αποδυναμώνουν το ορμονικό και το πεπτικό σύστημα.

arrow_previous arrow_next