Η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας είναι εδώ μόνο από τη ΝΙΚΑΣ!

deltia typou 3_LOGO MOSXARI.jpg

Η ΝΙΚΑΣ, η εταιρεία συνώνυμο με τα αλλαντικά στην Ελλάδα, παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας, η οποία έρχεται να απογειώσει τις καθημερινές απολαύσεις όλης της οικογένειας, κάθε στιγμή της ημέρας.

Η νέα, πλήρης σειρά αλλαντικών NIKAS συνδυάζει μοναδικά την εξαιρετική γεύση, με την υψηλή διατροφική αξία του μοσχαρίσιου κρέατος. Η σειρά περιλαμβάνει αλλαντικά πάγκου μπούτι μοσχάρι και πάριζα, καθώς και αλλαντικά σε φέτες, μπούτι μοσχάρι, πάριζα και παριζάκι, λουκάνικα και μεικτά πακέτα με τυρί gouda. Το μοσχαρίσιο κρέας αποτελεί εξαιρετική πηγή σιδήρου, βιταμινών, πρωτεϊνών και ψευδαργύρου, που καθιστούν τη νέα σειρά αλλαντικών ΝΙΚΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ιδανική διατροφική επιλογή.

Η ΝΙΚΑΣ, η πρώτη εταιρεία αλλαντικών στην Ελλάδα, με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία, είναι η πρώτη που λάνσαρε το αγαπημένο σε όλους παριζάκι, παρουσίασε τα αλλαντικά πάγκου σε τετράγωνη φόρμα για τοστ, λάνσαρε τα αλλαντικά γαλοπούλας και παρουσίασε τη σειρά Viveur με 30% λιγότερο αλάτι, ενώ σήμερα συνεχίζει να ξεχωρίζει, φέρνοντας την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας.

Νέα σειρά αλλαντικών ΝΙΚΑΣ με μοσχαρίσιο κρέας! Όλη η γεύση και οι θρεπτικές αξίες του μοσχαρίσιου κρέατος στην ποιότητα αλλαντικών ΝΙΚΑΣ.

NIKAS_PRODUCTS

ΝΙΚΑΣ: Ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχάρι

Η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας μόνο από τη ΝΙΚΑΣ είναι εδώ!

Μια εταιρεία με «όχημα» την καινοτομία:

Η NIKAΣ είναι η πρώτη εταιρεία αλλαντικών στην Ελλάδα και μετρά περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Από το 1970 μέχρι σήμερα, παρακολουθεί τις διατροφικές τάσεις και ανταποκρίνεται με ευελιξία στις διαφοροποιημένες ανάγκες και προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, φέρνοντας πρώτη τις σημαντικότερες καινοτομίες στην αγορά των αλλαντικών.

1975: Λανσάρει πρώτη το αγαπημένο σε όλους παριζάκι.

1984: Παρουσιάζει τα αλλαντικά πάγκου σε τετράγωνη φόρμα για τοστ.

1990: Λανσάρει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με γαλοπούλα.

2006: Λανσάρει τα Νίκας Viveur, μία πλήρη σειρά αλλαντικών με 30% λιγότερο αλάτι και χαμηλά λιπαρά.

2008: Λανσάρει το Νίκας Junior, πάριζα και παριζάκι με δύο είδη κρέατος, μοσχάρι και χοιρινό και μόνο 5% λιπαρά. Η σειρά βραβεύτηκε από τους Έλληνες καταναλωτές, ως προϊόν της χρονιάς για το 2010.

2011: Λανσάρει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχάρι.

Τα προϊόντα της νέας ολοκληρωμένης σειράς με μοσχάρι:

Η νέα σειρά αλλαντικών περιλαμβάνει πλούσια ποικιλία προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, που παράγονται από εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας, σε άριστες συνθήκες υγιεινής στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας.

  • Μπούτι μοσχάρι πάγκου

  • Πάριζα μοσχάρι πάγκου

  • Μπούτι μοσχάρι σε φέτες

  • Πάριζα μοσχάρι σε φέτες

  • Παριζάκι μοσχάρι

  • Λουκάνικα τ. Φρανκφούρτης μοσχάρι

  • Λουκάνικα χωριάτικα μοσχάρι

  • Μεικτό πακέτο με μπούτι μοσχάρι και τυρί gouda light

  • Μεικτό πακέτο με πάριζα μοσχάρι και τυρί gouda

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας ολοκληρωμένης σειράς με μοσχάρι:

  • Η γεύση

Η πολύχρονη πείρα του Έλληνα αλλαντοποιού, σε συνδυασμό με τη μοναδική γεύση του μοσχαρίσιου κρέατος, οδήγησαν τη ΝΙΚΑΣ στη δημιουργία μιας νέας, απόλυτα γευστικής σειράς αλλαντικών με μοσχάρι για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Η ξεχωριστή γεύση των νέων αλλαντικών αναδεικνύεται μέσα από την ποικιλία επιλογών που προσφέρει η νέα σειρά, καλύπτοντας όλες τις γευστικές προτιμήσεις στο καθημερινό τραπέζι.

  • Η θρέψη

Το μοσχαρίσιο κρέας συνδυάζει μοναδικά την υψηλή διατροφική αξία με τα χαμηλά λιπαρά και αποτελεί την ιδανική διατροφική επιλογή για θρεπτική διατροφή. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και αποτελεί εξαιρετική πηγή σιδήρου, βιταμινών και ψευδαργύρου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτά τα στοιχεία είναι απαραίτητα για τη διατροφή παιδιών, εφήβων, αθλητών και ενηλίκων, ομάδες με ιδιαίτερα αυξημένες διατροφικές ανάγκες.