H Domino’s Pizza γιορτάζει την πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Domino’s στο Facebook!

deltia typou 3_dominos1.jpg

Παγκόσμια Ημέρα Dominos!

H Dominos Pizza γιορτάζει την πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Dominos στο Facebook!

H Domino’s Pizza, ο αναγνωρισμένος παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της διανομής πίτσας, γιορτάζει την πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Domino’s, οργανώνοντας ένα παγκόσμιο …pizza party!  Στις 8 Δεκεμβρίου, οι φίλοι της Domino’s Pizza σε 20 χώρες του κόσμου θα πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο pizza party που έγινε ποτέ, λαμβάνοντας 50% έκπτωση σε όλες τις online παραγγελίες πίτσας μέσω facebook!!

Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο να γιορτάσει τα 51α γενέθλιά της, η Domino’s Pizza προσκαλεί όλους τους φίλους και τις φίλες της να επισκεφθούν το www.facebook.com/DominosGreece για να μπουν στο κλίμα του πάρτι! Με το πάτημα ενός Like, μπαίνετε στο πνεύμα της Παγκόσμιας Ημέρας Domino’s στη ειδική ενότητα που δημιουργήθηκε για τη γιορτή!  Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός στο Facebook, τη παρέα σας και ατελείωτη όρεξη!

«Η Domino’s Pizza είναι περήφανη για την παγκόσμια παρουσία της και εκτιμά απεριόριστα τους πελάτες και φίλους της ανά τον κόσμο!» δήλωσε ο Russell Reiner, Γενικός Διευθυντής Marketing της Domino’s Pizza. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε 5 εκατομμύρια φίλους της Domino’s στο Facebook, εκπροσωπώντας 20 χώρες με την ίδια προσφορά!»

Στην ενότητα της Παγκόσμιας Ημέρας Domino’s στο Facebook, θα υπάρχει συνεχής ανανέωση του αριθμού των φίλων που συμμετέχουν στο πάρτι κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο αυτό ξεκινάει σε όλες τις χώρες με τις διαφορές ώρας! Καθένας που παραγγέλνει μέσω facebook θα παίρνει μέρος στο πάρτι και θα μπορεί να προσκαλεί όλους τους φίλους του!

«Δε μπορούσαμε να σκεφτούμε έναν καλύτερο τρόπο για να γιορτάσουμε τα 51α μας γενέθλια δίνοντας κάτι σε όλους τους φίλους μας σε όλες τις χώρες!» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Russell Weiner!

Ακολουθώντας το εορταστικό κλίμα της εβδομάδας, η Domino’s Pizza στην Ελλάδα θα μετρήσει όλες τις συμμετοχές  της στη γιορτή και θα δωρίσει €1 για κάθε συμμετοχή στο Ίδρυμα ΙΠΑΠ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το μεγαλύτερο και γευστικότερο pizza party που έγινε ποτέ!