Δωρεάν Οδηγός Αυτοεξέτασης Μαστού

new27_7313921_s.jpg
Οκτώβριος: Μήνας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού
Breast Cancer Awareness Month: είναι μια διεθνής εκστρατεία για την υγεία, που διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο από μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις του κόσμου, για την αύξηση της ευαισθητοποίησης όλου του πληθυσμού, γυναικών και ανδρών, για τον Καρκίνο του Μαστού. Επίσης ενδιαφέρεται και δίνει την αρωγή της στην έρευνα για τα αίτια, την πρόληψη και τη θεραπεία του.

Αυτή η παγκόσμια εκστρατεία προσφέρει επίσης πληροφόρηση στον κόσμο για την πρόληψη και τη σωστή αντιμετώπιση της νόσου, αλλά και υποστήριξη σε γυναίκες που έχουν πληγεί από τον καρκίνο του μαστού.

Σε αυτά τα πλαίσια, ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος και η Αισθητική Ανάπλαση συμμετέχουν ξανά στο BCAM προσφέροντάς σας τον Οδηγό Αυτοεξέτασης Μαστού. Η συμμετοχή έχει να κάνει με τη πιο απλή, αλλά συνάμα και πιο σημαντική ενέργεια πρόληψης, που μπορεί να κάνει μια γυναίκα: την αυτοεξέταση του στήθους της. Έχουμε ετοιμάσει έναν απλό οδηγό με αναλυτική, παρουσίαση των σταδίων που πρέπει να ακολουθήσει μια γυναίκα για να εξετάσει το στήθος της, σε απλή γλώσσα και με συνοδεία επεξηγηματικών εικόνων, για την καλύτερη και πιο εύκολη κατανόηση της διαδικασίας. Το αρχείο είναι σε μορφή pdf. Φυσικά είναι δωρεάν και μπορείτε να το αποθηκεύσετε ή να το εκτυπώσετε, για να το έχετε όποτε το χρειαστείτε στη διάθεσή σας, δίπλα σας, για να το συμβουλεύεστε.

Ο Οδηγός Αυτοεξέτασης Μαστού μπορεί να είναι ένα αναντικατάστατο εργαλείο πρόληψης για κάθε γυναίκα, αλλά μπορεί να είναι και ένα χρησιμότατο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άνδρας σε μια γυναίκα. Θεωρούμε ότι η υγεία της γυναίκας που αγαπάμε (μητέρα, σύζυγος, σύντροφος, κόρη) δεν είναι ατομική της υπόθεση. Οι απλές αυτές οδηγίες, εκτυπωμένες σε απλό χαρτί ή με την απλή αποστολή ενός email, που θα περιέχει το συγκεκριμένο αρχείο, ίσως είναι το σημαντικότερο δώρο ζωής που θα έχει κάνει ο άντρας στη γυναίκα που αγαπάει, χωρίς να το ξέρει κανείς από τους δύο. Και μακάρι ας αποδειχθεί άχρηστο στο πέρας του χρόνου.

Το αρχείο μπορείτε να το “κατεβάσετε” και να το αποθηκεύσετε στο site http://αυξητικηστηθους.com στη σελίδα “ΧΡΗΣΙΜΑ DOWNLOADS” [http://αυξητικηστηθουσ.com/el/CNT/downloads.aspx]. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλ. 210-6985678 ή στο email: anaplasis@a-a.gr

Ευχόμαστε να βρείτε εύχρηστο τον Οδηγό Αυτοεξέτασης Μαστού και να μεταδώσετε το μήνυμα ευαισθητοποίησης του Breast Cancer Awareness Month.

Αθανάσιος Χριστόπουλος

Πλαστικός Χειρουργός