Μοναδικές γευστικές απολαύσεις από την ολοκληρωμένη επαγγελματική σειρά La Cremeria Premium Ice Cream της Nestlé

new25_lacremeria.jpg
Η  επαγγελματική σειρά La Cremeria Premium Ice Cream της Nestlé, μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων και γεύσεων, έρχεται να προσφέρει στους καταναλωτές ατελείωτες στιγμές απόλαυσης και αξέχαστες γευστικές εμπειρίες.

Από τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές Βανίλια και Καϊμάκι με φυσικό έλαιο μαστίχας Χίου μέχρι τις εκλεκτές και premium γεύσεις French Vanilla, Cappuccino, Pralines και Blackforest, η σειρά La Cremeria Premium Ice Cream υπόσχεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Ακόμη, για τους λάτρεις των ελαφριών γεύσεων, το πράσινο μήλο και ο ανανάς με 0% λιπαρά αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή, ενώ από την ολοκληρωμένη σειρά La Cremeria Premium Ice cream δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι παιδικές απολαυστικές επιλογές Maxibon Pops Crunch και τα αγαπημένα Smarties με τη βανίλια για τους μικρούς μας φίλους.

Photo1_cheesecake & pagoto cheesecake 2

Την πλούσια γκάμα των La Cremeria Premium Ice cream συμπληρώνει η μεγάλη ποικιλία από γευστικότατα παγωτίνια, οι εξαιρετικής ποιότητας τούρτες παγωτού με το αυθεντικό ιταλικό παντεσπάνι καθώς και τα γλυκά σε οκτώ υπέροχες γεύσεις.

Photo 2

Η επαγγελματική σειρά La Cremeria Premium Ice Cream με τις μοναδικές και ξεχωριστές της γεύσεις αποτελούν την ιδανική επιλογή όλων των επαγγελματιών που επιθυμούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους για γευστικές και ποιοτικές απολαύσεις.